Categorieën

Blog

  • ± 1 minuut

  Een avond gewijd aan Design en Passie!

  Op vrijdag 15 maart organiseren wij een unieke lezing in samenwerking met verschillende designmerken. Meld je nu aan!

  • ± 3 minuten

  Moderne meubelklassiekers bij Wiechers Wonen

  Ontdek tijdloze elegantie en innovatie in moderne meubelklassiekers bij Wiechers Wonen. Van Gelderland 4800 tot Artifort Orange Slice en meer.

  • ± 3 minuten

  Welke kast past het beste in uw woonkamer?

  Hoe kiest u tussen alle verschillende soorten kasten de beste optie voor uw interieur? In deze blog lichten wij enkele kasten van ons assortiment uit.

  • ± 1 minuut

  Terug in de tijd met Wiechers Wonen

  Dit jaar bestaat Wiechers Wonen alweer (90)! jaar. We hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren negentig. Benieuwd naar de verschillende locaties waar wij hebben gezeten? Lees het hier!

  • ± 4 minuten

  De rijke historie van Gelderland meubelen

  De voorliefde van de oprichter van Gelderland voor een Scandinavisch design vormde de basis voor de designfilosofie van de fabrikant. Lees snel verder!

  • ± 3 minuten

  Ontdek de kracht van het karpet

  De gevoelstemperatuur in de kamer doen stijgen, een eiland creëren of juist eenheid brengen in uw interieur, rust en ruimte geven, de vorm van een kamer versterken: een karpet doet zó veel voor uw kamer en uw inrichting!

  • ± 4 minuten

  Een wereld van inspiratie en interieurtrends in Milaan

  De Salone del Mobile is een van de hoogtepunten in de mondiale interieurwereld. Op deze beurs in Milaan komen designers en meubelmerken samen om elkaar te inspireren en de laatste trends te ontdekken. Wij waren aanwezig bij de meest recente editie: lees meer.

  • ± 3 minuten

  Beweeg mee met de seizoenen in uw interieur

  's Zomers genieten van de bloeiende tuin en in de herfst terug naar een knus interieur: het kan met een leefopstelling! Bekijk onze tips hier.

  • ± 2 minuten

  Zo maakt u een strak en modern interieur gezellig

  Een strak en modern interieur is prachtig en past in ieder type huis. Dé uitdaging met moderne interieurs is dat ze wel leefbaar en gezellig moeten zijn. Door enkele kleine toevoegingen en slimme keuzes maakt u van uw strakke, moderne woonkamer een gezellige ruimte. In dit blog vindt u onze tips om sfeer in uw huis te brengen.

  • ± 3 minuten

  De 6 interieurtrends van 2022

  Natuurlijke kleuren en luxe en pure materialen zijn in 2022 een belangrijke interieurtrend. Zachte vormen en lichte tinten brengen rust en warmte in huis. Ook het gebruik van tegenstellingen, zoals hout en natuursteen, gaan we in 2022 nóg meer zien. Bent u op zoek naar iets spectaculairs? Kijk dan eens naar de kleur ultramarijn: wat ons betreft dé statement-kleur van het jaar. Lees snel verder en ontdek de 6 interieurtrends van 2022!