Categorieën

Blog

  • ± 1 minuut

  Uw interieur omtoveren tot een hotel chique stijl

  Met de herfst in aantocht wordt het tijd om uw woningn weer wat warmer aan te kleden. Iets wat de laatste tijd enorm populair is, zijn interieurs van boetiekhotels. Deze trend brengt een warme, gedurfde en luxe uitstraling met zich mee. Lees verder en ontdek hoe u zich met een paar aanpassingen in uw eigen chique hotel waant!

  • ± 1 minuut

  Lekker loungen: zes mooie banken waarop u dat kunt doen

  Een nieuwe bank kopen is alles behalve makkelijk. Er zijn veel modellen om uit te kiezen; soms ziet u door de banken de winkel niet meer. Wij maken het proces makkelijker voor u en laten u zes mooie banken zien waar u heerlijk op kunt loungen.

  • ± 1 minuut

  Uw interieur een boost geven met Leolux, Artifort en Pastoe!

  De zomer is in volle gang en daarom is het hoog tijd om uw huis eens onder handen te nemen. Naast de welbekende grote zomerschoonmaak is dit dé tijd om uw huidige interieur een flinke boost te geven. Wij vertellen u hoe u dit doet met onze meest populaire merken. Leest u mee?

  • ± 2 minuten

  6 redenen waarom u toe bent aan een nieuw interieur

  Er zijn genoeg redenen waarom iemand toe kan zijn aan een nieuw interieur. Voor velen is het kiezen van een nieuw interieur een grote stap en daarom wordt de beslissing om het tóch te doen vaak uitgesteld. Jammer, want u moet zich goed voelen in uw huis! Wij geven 6 goede redenen waarom u echt toe bent aan een nieuw interieur.

  • ± 1 minuut

  5 interieurtrends voor 2019

  Ieder jaar zien we de nieuwste trends in kleuren, materialen, combinaties en stijlen op de interieurbeurzen in Keulen en Milaan. Nu 2019 al een eind op weg is, delen we graag een aantal interieurtrends van dit jaar met je. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  • ± 1 minuut

  7 Tips voor het inrichten van kleine ruimtes

  Het inrichten van kleine ruimtes is en blijft een uitdaging. Je wilt een bepaald aantal items kwijt, maar toch niet inleveren op ruimte en sfeer. Hoe je zo'n kleine ruimte het beste kunt inrichten? Wij geven je zeven tips!