Categorieën

Karpetten van Wiechers Wonen

Een karpet wordt ook wel een tapijt of een vloerkleed genoemd. Met een karpet brengt u meubels bij elkaar en creëert u een geheel. De Wiechers Wonen collectie heeft karpetten die passen bij diverse woontrends.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Rechthoekig, vierkant of rond, u kunt bij ons terecht. Bent u op zoek naar een Scandinavisch of industrieel vloerkleed? Kies het perfecte karpet voor u woonruimte.

Vloerkleed op maat

Heeft u een mooi tapijt gezien, maar past deze niet in uw ruimte? Ga dan voor een vloerkleed op maat. Een karpet op maat sluit perfect aan op uw woonruimte, waardoor u niet gelimiteerd bent in afmetingen of kleuren. Ideaal!

Vloerkleed woonkamer

Wilt u uw woonkamer een andere uitstraling geven? Karpetten en vloerkleden bieden een unieke uitstraling aan uw interieur. Een kamer met een harde vloer, zoals beton, kan vaak erg kill ogen. Omdat de vloer de hele kamer doorloopt kan een vloerkleed of tapijt ervoor zorgen dat de woonkamer wordt aangekleed en opgeknipt. Daarnaast zorgt een kleed ervoor dat uw ruimte in een mum van tijd meer sfeer en gezelligheid uitstraalt.

Tip: Door een rond tapijt worden de harde lijnen in uw interieur niet benadrukt. Ronde tapijten zorgen voor een speelse en stijlvolle uitstraling.

Vloerkleed slaapkamer

Een slaapkamer moet een fijne en rustgevende plek zijn. Een karpet of vloerkleed is vaak een sfeerelement voor iedere slaapkamer. Ook zorgt een karpet voor een goede akoestiek. Wanneer een ruimte hol klinkt, kan een karpet de perfecte oplossing zijn.

Tip: Een tapijt in de slaapkamer staat vaak het mooist wanneer het aan beide zijden van het bed uitsteekt.

Waar kunt u de Wiechers Wonen karpetten kopen?

U kunt terecht bij één van onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen. Bekijk de routebeschrijving naar onze winkels of ontdek onze karpetten en vloerkleden assortiment online.

Karpetten van luxe design merken

Weergave: