Vacatures

Kom werken bij Wiechers Wonen!

Wiechers Wonen is op het gebied van woninginrichting een begrip in Noordoost Nederland. Creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn kernwaarden van ons bedrijf, waar betrokken en professionele medewerkers er naar streven de woonwensen van onze klanten te overtreffen.

Wiechers Wonen is een aansprekend familiebedrijf met 2 vestigingen in Dwingeloo en Ommen. Wij geloven dat een stijlvol, modern ingericht huis, het leven een stukje mooier maakt. Daarom moeten onze klanten zich ook fijn voelen in onze winkels. Wiechers Wonen geeft creatieve adviezen, die bij de woonwensen van onze klanten passen. Als de klant onze winkel verlaat, moet dat met een blij en tevreden gevoel zijn (Wiechers Wonen begrijpt mij!).

Vacature interieuradviseur vestiging Ommen

Voor onze winkel in Ommen zijn we op zoek naar een enthousiaste interieuradviseur/verkoop(st)er (m/v) voor 27,5 uur per week ( 4 dagen). Ben jij degene die wij zoeken? Reageren kan tot 24 juni 2021

Lees de gehele vacature

Vacature interieuradviseur vestiging Dwingeloo

Voor onze winkel in Dwingeloo zijn we op zoek naar een enthousiaste interieuradviseur/verkoop(st)er (m/v) voor 27,5 uur per week ( 4 dagen). Ben jij degene die wij zoeken? Reageren kan tot 24 juni 2021

Lees de gehele vacature

Koffiemeisje/jongen in Dwingeloo

Durf je initiatief te nemen, straal je gezelligheid uit, kun je heerlijke taarten bakken en speel je (misschien) ook nog piano? En ben je op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan?

Lees de gehele vacature