Categorieën

Blog

  • ± 2 minuten

  De beste interieurtips voor uw woonkamer

  Bent u toe aan nieuw interieur in uw woonkamer, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bekijk onze zes beste interieurtips voor uw woonkamer!

  • ± 1 minuut

  Uitgelicht: Jorre van Ast van Arco

  Jorre van Ast, eigenaar en creative director van het meubelmerk Arco deelt zijn passie voor interieur met u. Lees hier meer!

  • ± 2 minuten

  Interieurtips om een klein huis stijlvol in te richten

  Heeft u een klein huis en wilt u dit stijlvol inrichten met prachtige design meubels? Groot gelijk! Wij delen daarom een aantal interieurtips, zodat u in uw kleine woonkamer of eetkamer ruimte bespaart door de juiste keuzes te maken. Lees snel verder!

  • ± 2 minuten

  Drie redenen waarom 3D-interieuradvies ideaal is

  Het visualiseren van een nieuw of aangepast interieur is niet makkelijk. Vaak zitten ideeën in uw hoofd, maar is het niet duidelijk of keuzes in de werkelijkheid ook praktisch en aantrekkelijk zijn. Daarvoor is 3D-interieuradvies dé oplossing. Uw droominterieur wordt zo werkelijkheid!

  • ± 1 minuut

  Uitgelicht: Bert Plantagie

  Bert Plantagie van het gelijknamige interieurmerk deelt zijn passie voor interieur met u. Lees hier meer!

  • ± 2 minuten

  Vijf interieurtrends voor 2020

  Tijdens de IMM beurs in Keulen hebben wij de interieurtrends van het komende jaar mogen ontdekken. De IMM is één van de eerste interieur design beurzen waar internationale standhouders en bezoekers de laatste interieurtrends ontdekken. Hier ontdekten wij diverse trends binnen de interieurbranche die we graag met u delen.

  • ± 1 minuut

  Vijf Vitra cadeautips voor de feestdagen

  De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat onze wensen eindelijk vervuld (kunnen) worden! Waar u dat verlanglijstje mee vult? Onder andere met deze prachtige items van Vitra. Wij hebben de leukste cadeautips van dit Zwitserse interieurmerk voor u geselecteerd!

  • ± 3 minuten

  Verthuizen is dé nieuwe woontrend!

  Een nieuw huis zit er vanwege de krapte op de woningmarkt voorlopig vaak niet in. Mensen investeren daarom liever in een nieuw fris interieur. ‘Verthuizen’ is populair. De term verthuizen wordt gebruikt voor het compleet herinrichten of verbouwen van een interieur van een woning, zonder daadwerkelijk te verhuizen. Dit heeft positieve gevolgen voor de woonbranche; er is een omzetgroei te zien van ruim 6 procent! Benieuwd hoe dat verthuizen nou werkt? Lees dan snel verder!

  • ± 1 minuut

  Uw interieur omtoveren tot een hotel chique stijl

  Met de herfst in aantocht wordt het tijd om uw woningn weer wat warmer aan te kleden. Iets wat de laatste tijd enorm populair is, zijn interieurs van boetiekhotels. Deze trend brengt een warme, gedurfde en luxe uitstraling met zich mee. Lees verder en ontdek hoe u zich met een paar aanpassingen in uw eigen chique hotel waant!

  • ± 1 minuut

  Lekker loungen: zes mooie banken waarop u dat kunt doen

  Een nieuwe bank kopen is alles behalve makkelijk. Er zijn veel modellen om uit te kiezen; soms ziet u door de banken de winkel niet meer. Wij maken het proces makkelijker voor u en laten u zes mooie banken zien waar u heerlijk op kunt loungen.

  • ± 1 minuut

  Uw interieur een boost geven met Leolux, Artifort en Pastoe!

  De zomer is in volle gang en daarom is het hoog tijd om uw huis eens onder handen te nemen. Naast de welbekende grote zomerschoonmaak is dit dé tijd om uw huidige interieur een flinke boost te geven. Wij vertellen u hoe u dit doet met onze meest populaire merken. Leest u mee?