Categorieën

Blog

  • ± 4 minuten

  De rijke historie van Gelderland meubelen

  De voorliefde van de oprichter van Gelderland voor een Scandinavisch design vormde de basis voor de designfilosofie van de fabrikant. Lees snel verder!

  • ± 3 minuten

  Ontdek de kracht van het karpet

  De gevoelstemperatuur in de kamer doen stijgen, een eiland creëren of juist eenheid brengen in uw interieur, rust en ruimte geven, de vorm van een kamer versterken: een karpet doet zó veel voor uw kamer en uw inrichting!

  • ± 2 minuten

  Zo maakt u een strak en modern interieur gezellig

  Een strak en modern interieur is prachtig en past in ieder type huis. Dé uitdaging met moderne interieurs is dat ze wel leefbaar en gezellig moeten zijn. Door enkele kleine toevoegingen en slimme keuzes maakt u van uw strakke, moderne woonkamer een gezellige ruimte. In dit blog vindt u onze tips om sfeer in uw huis te brengen.

  • ± 3 minuten

  De 6 interieurtrends van 2022

  Natuurlijke kleuren en luxe en pure materialen zijn in 2022 een belangrijke interieurtrend. Zachte vormen en lichte tinten brengen rust en warmte in huis. Ook het gebruik van tegenstellingen, zoals hout en natuursteen, gaan we in 2022 nóg meer zien. Bent u op zoek naar iets spectaculairs? Kijk dan eens naar de kleur ultramarijn: wat ons betreft dé statement-kleur van het jaar. Lees snel verder en ontdek de 6 interieurtrends van 2022!

  • ± 3 minuten

  5 tips voor een luxe design eethoek

  Bent u op zoek naar een nieuwe, luxe eethoek? Kies voor warme design meubelen van Wiechers Wonen! Bekijk onze 5 tips voor een design eethoek hier.

  • ± 3 minuten

  Dit zijn de trendkleuren voor uw interieur in 2022

  De tijd vliegt en het jaar 2022 staat alweer voor de deur! Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook verfrissende en inspirerende trendkleuren. Hiermee haalt u een frisse wind door uw interieur. Ieder jaar brengen kleurexperts van diverse verffabrikanten hun trendkleur met bijbehorende kleurenpaletten uit. Verfbedrijven PPG en Akzonobel zijn het er voor 2022 over eens: tijd voor een frisse start!

  • ± 2 minuten

  Vijf tips om uw grote ruimte gezellig in te richten

  Het kan een uitdaging zijn om een grote ruimte een fijne en warme sfeer te geven, maar onmogelijk is het zeker niet! Vindt u het lastig om uw interieur gezellig in te richten? In deze blog geven wij u vijf tips om uw grote kamer knus en stijlvol in te delen!

  • ± 1 minuut

  Interieuradvies voor exclusieve meubelen

  Heeft u de perfecte exclusieve meubelen voor uw interieur gevonden? Onze adviseurs helpen u graag met interieuradviezen voor de mooiste inrichting. Lees meer.

  • ± 1 minuut

  Exclusieve meubel merken voor ieder interieur

  Bent u op zoek naar exclusieve meubel merken? Wiechers Wonen biedt een ruim assortiment aan exclusieve design meubelen. Lees meer en ontdek onze collectie.

  • ± 1 minuut

  Deze vier fauteuils zijn designklassiekers die u niet over het hoofd mag zien

  Het klinkt u vast bekend in de oren. Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe fauteuil komt u er al gauw achter dat fauteuils in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er een paar tijdloze designklassiekers die perfect passen in veel interieurs. Wij vertellen u daarom graag meer over deze fauteuils die echte design klassiekers zijn.

  • ± 1 minuut

  Met Oktober Woonmaand voorbereid op het nieuwe seizoen

  De warme zomermaanden zijn achter de rug. Dit betekent dat we naar het najaar toe gaan en we weer lekker veel thuis zijn. Oktober is dan ook niet voor niets dé woonmaand. Het is de uitgelezen maand om aandacht te besteden aan uw interieur.

  • ± 1 minuut

  Dit zijn de drie populairste meubelen van Pastoe

  Het design meubelmerk Pastoe bestaat al sinds 1913 en dat is niet zonder reden. Met eigenzinnige modellen, tijdloze kleuren en gebruik van verschillende houtsoorten zijn de opbergsystemen van Pastoe een aanwinst voor ieder interieur. Niet zo gek dus dat we de drie populairste meubelen in het zonnetje zetten.