Categorieën

Blog

  • ± 1 minuut

  Deze vier fauteuils zijn designklassiekers die u niet over het hoofd mag zien

  Het klinkt u vast bekend in de oren. Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe fauteuil komt u er al gauw achter dat fauteuils in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er een paar tijdloze designklassiekers die perfect passen in veel interieurs. Wij vertellen u daarom graag meer over deze fauteuils die echte design klassiekers zijn.

  • ± 1 minuut

  Met Oktober Woonmaand voorbereid op het nieuwe seizoen

  De warme zomermaanden zijn achter de rug. Dit betekent dat we naar het najaar toe gaan en we weer lekker veel thuis zijn. Oktober is dan ook niet voor niets dé woonmaand. Het is de uitgelezen maand om aandacht te besteden aan uw interieur.

  • ± 1 minuut

  Dit zijn de drie populairste meubelen van Pastoe

  Het design meubelmerk Pastoe bestaat al sinds 1913 en dat is niet zonder reden. Met eigenzinnige modellen, tijdloze kleuren en gebruik van verschillende houtsoorten zijn de opbergsystemen van Pastoe een aanwinst voor ieder interieur. Niet zo gek dus dat we de drie populairste meubelen in het zonnetje zetten.

  • ± 2 minuten

  Wooninspiratie voor een industriële woonkamer

  Een industrieel interieur is gebaseerd op de fabrieksbouw van de 19e en 20e eeuw, waar veel neutrale kleuren en zware materialen werden gebruikt. Vandaag de dag zien we deze stijl nog steeds veel terug in woonkamers. Zoekt u wooninspiratie voor een nieuw interieur en bent u benieuwd naar deze woonstijl? Lees dan verder en laat u inspireren.

  • ± 2 minuten

  Hoe liefde voor massief hout sfeervolle designmeubelen oplevert bij Pilat&Pilat

  Pilat&Pilat is een van de vele design meubelmerken in het assortiment van Wiechers Wonen. Met haar robuuste eyecatchers, warme designs en persoonlijke benadering maakt Pilat&Pilat van veel huizen een echt ‘thuis’. Wij gingen bij ze langs om de nieuwe collectie te bekijken. Bent u benieuwd naar het ambacht en de design meubelen van Pilat&Pilat? Lees dan gauw verder!

  • ± 3 minuten

  Een kleine eetkamer inrichten doet u zo

  Een kleine eetkamer inrichten kan een uitdaging zijn, maar is zeker niet onmogelijk. Heeft u een kleine eetkamer en vindt u het lastig om deze ruimte in te richten? In deze blog geven wij vier tips om uw eethoek praktisch én stijlvol in te richten.

  • ± 2 minuten

  De beste interieurtips voor uw woonkamer

  Bent u toe aan nieuw interieur in uw woonkamer, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bekijk onze zes beste interieurtips voor uw woonkamer!

  • ± 1 minuut

  Uitgelicht: Jorre van Ast van Arco

  Jorre van Ast, eigenaar en creative director van het meubelmerk Arco deelt zijn passie voor interieur met u. Lees hier meer!

  • ± 2 minuten

  Interieurtips om een klein huis stijlvol in te richten

  Heeft u een klein huis en wilt u dit stijlvol inrichten met prachtige design meubels? Groot gelijk! Wij delen daarom een aantal interieurtips, zodat u in uw kleine woonkamer of eetkamer ruimte bespaart door de juiste keuzes te maken. Lees snel verder!

  • ± 2 minuten

  Drie redenen waarom 3D-interieuradvies ideaal is

  Het visualiseren van een nieuw of aangepast interieur is niet makkelijk. Vaak zitten ideeën in uw hoofd, maar is het niet duidelijk of keuzes in de werkelijkheid ook praktisch en aantrekkelijk zijn. Daarvoor is 3D-interieuradvies dé oplossing. Uw droominterieur wordt zo werkelijkheid!

  • ± 1 minuut

  Uitgelicht: Bert Plantagie

  Bert Plantagie van het gelijknamige interieurmerk deelt zijn passie voor interieur met u. Lees hier meer!