Reviews van klanten

Wat vindt u van Wiechers Wonen?

Uw naam:
L ter Beek op 20-02-2018 om 12:24
Heerlijke winkel om te bezoeken. Prima advies van het personeel. Denken met ons mee en respecteren onze keuze.
Henk op 17-02-2018 om 16:54
Prima advies van Conny gekregen. Ze heeft veel tijd aan ons besteed. We hebben een compleet nieuwe inrichting. Volgens onze schoonzoon: "het kan zo in de folder".
Marian op 15-02-2018 om 11:54
Prachtige zaak met duurzame meubelen {gaan lang mee de onze 20 jaar} en een mooi opgestelde collectie meubelen. Uitstekend en deskundig advies van Jeffrey gehad. Wij zijn heel blij met onze nieuwe inrichting en nieuwe opstelling die wij als erg plezierig ervaren
Joke op 12-02-2018 om 12:26
Goede ontvangst. Ik ben prettig geholpen bij het uitzoeken van een relaxstoel.
Wies Assendorp op 03-02-2018 om 15:13
Mooie winkel en goede service en afspraken worden nagekomen.
Geertje en Peter Dam op 03-02-2018 om 14:57
hele fijne overzichtelijke winkel met heel behulpzaam en vriendelijk personeel. een aanrader
Addie op 02-02-2018 om 12:36
Prachtige winkel, geweldig advies, dank zij Connie is alles weer een geheel geworden. Heel blij met deze metamorfose, het voelt weer vertrouwd. Een aanrader!
Gerard op 02-02-2018 om 12:21
Uitstekend advies van de medewerkers. Gelukkig geen opdringerige verkopers. Je hebt alle tijd om zelf door deze mooie zaak en uitgebreide collectie te neuzen.Bij vragen of advies neemt men alle tijd voor je. Ook de service is uitstekend. Wij hadden een uitbreiding op ons tv meubel gekocht en waren niet tevreden of de afstelling van de pootjes door de leverancier. Men heeft gelijk de leverancier bericht en het is zeer snel naar tevredenheid opgelost.
Peter Lensink op 02-02-2018 om 09:44
Grote sortering, klantvriendelijk en goede adviezen. Afspraken worden keurig nagekomen
Arjan op 19-01-2018 om 11:56
Mooie winkel. Mooie moderne collectie. Je kunt er op je gemak rustig rond kijken. Vriendelijk personeel die met je meedenkt. Een winkel waar ik zeker nog eens terug kom.
Geppien Wassenaar op 16-01-2018 om 16:07
Prima zaak. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd.
Thea op 16-01-2018 om 12:52
Mooie winkel. Je krijgt alle tijd om zelf rond te kijken, maar heb je hulp nodig dan krijg je dat op een heel prettige manier. Kortom een winkel waar we zeker weer naar toe gaan als we meubels nodig hebben.
Bert Ooms op 09-01-2018 om 21:28
Prachtige zaak met mijn smaak aan meubels. Niets opdringerigs maar alle ruimte om alleen door de zaak te lopen. Zeer vriendelijk personeel ! Ik had soms het idee, dat ik bij de familie hoorde. Mijn laatste Leolux bankje heb ik dan ook met veel plezier bij hen besteld en keurig ontvangen. Ook het lopen door de zaak met diverse aangeklede hoeken prikkelden mij gevoel van inrichten. Mocht ik meerdere huizen bezitten dan wist ik het wel !!!! Maar ja...
Jan op 08-01-2018 om 12:10
Fantastische woonwinkel met veel design. Hartelijke ontvangst en goed advies.
Margreet op 08-01-2018 om 10:37
Mooie spullen, vriendelijke ontvangst. Uitgebreid de tijd gekregen! Goede opruiming op showroommodellen.
dr. Derk Jansen op 08-01-2018 om 10:30
Fraaie winkel; vriendelijke ontvangst; uitstekende service. Dit alles maakt, dat wij weer zullen komen voor een volgende aankoop, DV natuurlijk.
H de Kimpe op 08-01-2018 om 09:49
Vriendelijke ontvangst in de winkel, transparante informatie, perfecte service.
Laatste 20 reviews uit 2017
Brenda op 22-12-2017 om 16:58
Een erg fijne winkel waar je goed geholpen wordt en waar de tijd voor je wordt genomen. Ik kom hier graag omdat er veel mooie meubels staan.
Hans en Henriette Sietsma op 14-12-2017 om 17:36
Fantastische ontvangst, prachtige collectie, uitstekende voorlichting en hulp, verassende nazorg.
D. Veurink op 07-12-2017 om 11:26
Goed geslaagd. Prima sevice!
Fam Woudstra op 07-12-2017 om 11:25
Prachtige winkel, schitterende locatie, uitstekende service, vriendelijk personeel, ruime , mooie collectie en heerlijke koffie.........met wat lekkers ! Kortom, een winkel om met plezier te komen !
Jan de Graaf op 07-12-2017 om 11:17
Ruime collectie en uitstekend advies. Wij mochten een tafel zelfs een tijdje uitproberen.
J. en C. Dijkstra, Haren (Gn) op 06-12-2017 om 20:20
Wat een fijn adres om een nieuw interieur uit te zoeken. Alle verkoopsters (toevallig alleen de dames getroffen) zijn even vriendelijk en deskundig. Ze nemen de tijd (zelfs zaterdagmiddag tegen vijf uur) en komen met goede alternatieven indien nodig. Jammer dat we voorlopig voorzien zijn.
Greetje en Benny op 06-12-2017 om 19:07
top
K.Prikker op 06-12-2017 om 18:52
Een ruime winkel met erg veel keuze en goed en vakkundig advies.
H.Keij op 06-12-2017 om 13:40
Mooie zaak met een breed assortiment kwaliteitsmeubelen
T. Bekhof op 06-12-2017 om 12:10
Top!!!
Rusch, 6-12-2017 op 06-12-2017 om 12:08
Prima winkel, ruim assortiment,zeer vriendelijke verkoopster met uitstekende kennis van zaken. Een winkel, om terug te komen.
Beek op 06-12-2017 om 11:44
hele mooie zaak, uitstekende service, prettige bejegening
Carolien en Arie op 06-12-2017 om 10:36
Heel mooi en goed advies gehad voor onze nieuwe inrichting. Wij zijn meer dan tevreden het overtreft onze verwachtingen. Ook het installeren van alles meubelen liep zeer netjes, zorgvuldig en correct. Kortom een dikke 10.
Hans van Nie op 06-12-2017 om 09:32
Prettig en goed
Kees op 24-11-2017 om 18:35
Winkel gevuld met mooie producten en goede en uitgebreid advies
W. Valk op 11-11-2017 om 15:34
een fantastische leuke en inspirende winkel. Een genot om rond te lopen.
romeijn op 11-11-2017 om 14:24
geweldig
Josien Brunsting op 10-11-2017 om 19:16
Zeer tevreden.
Piet op 10-11-2017 om 17:53
Een heerlijke winkel, ruim opgezet, goed ingedeeld met mooie designs. Het personeel is vriendelijk en attent. Een prima service.
Marc en Claudia Oost op 10-11-2017 om 12:18
Wij zijn erg prettig geholpen door Frederike. Ze neemt de tijd voor je en heeft samen met ons onze nieuwe woonkamer samengesteld. De levering verliep ook vlekkeloos. En erg attent dat we nog een mooi boeket bloemen ontvingen.
Bekijk meer reviews uit 2017 »