Reviews van klanten

Wat vindt u van Wiechers Wonen?

Uw naam:
D. Veurink op 07-12-2017 om 11:26
Goed geslaagd. Prima sevice!
Fam Woudstra op 07-12-2017 om 11:25
Prachtige winkel, schitterende locatie, uitstekende service, vriendelijk personeel, ruime , mooie collectie en heerlijke koffie.........met wat lekkers ! Kortom, een winkel om met plezier te komen !
Jan de Graaf op 07-12-2017 om 11:17
Ruime collectie en uitstekend advies. Wij mochten een tafel zelfs een tijdje uitproberen.
J. en C. Dijkstra, Haren (Gn) op 06-12-2017 om 20:20
Wat een fijn adres om een nieuw interieur uit te zoeken. Alle verkoopsters (toevallig alleen de dames getroffen) zijn even vriendelijk en deskundig. Ze nemen de tijd (zelfs zaterdagmiddag tegen vijf uur) en komen met goede alternatieven indien nodig. Jammer dat we voorlopig voorzien zijn.
Greetje en Benny op 06-12-2017 om 19:07
top
K.Prikker op 06-12-2017 om 18:52
Een ruime winkel met erg veel keuze en goed en vakkundig advies.
H.Keij op 06-12-2017 om 13:40
Mooie zaak met een breed assortiment kwaliteitsmeubelen
T. Bekhof op 06-12-2017 om 12:10
Top!!!
Rusch, 6-12-2017 op 06-12-2017 om 12:08
Prima winkel, ruim assortiment,zeer vriendelijke verkoopster met uitstekende kennis van zaken. Een winkel, om terug te komen.
Beek op 06-12-2017 om 11:44
hele mooie zaak, uitstekende service, prettige bejegening
Carolien en Arie op 06-12-2017 om 10:36
Heel mooi en goed advies gehad voor onze nieuwe inrichting. Wij zijn meer dan tevreden het overtreft onze verwachtingen. Ook het installeren van alles meubelen liep zeer netjes, zorgvuldig en correct. Kortom een dikke 10.
Hans van Nie op 06-12-2017 om 09:32
Prettig en goed
Kees op 24-11-2017 om 18:35
Winkel gevuld met mooie producten en goede en uitgebreid advies
W. Valk op 11-11-2017 om 15:34
een fantastische leuke en inspirende winkel. Een genot om rond te lopen.
romeijn op 11-11-2017 om 14:24
geweldig
Josien Brunsting op 10-11-2017 om 19:16
Zeer tevreden.
Piet op 10-11-2017 om 17:53
Een heerlijke winkel, ruim opgezet, goed ingedeeld met mooie designs. Het personeel is vriendelijk en attent. Een prima service.
Marc en Claudia Oost op 10-11-2017 om 12:18
Wij zijn erg prettig geholpen door Frederike. Ze neemt de tijd voor je en heeft samen met ons onze nieuwe woonkamer samengesteld. De levering verliep ook vlekkeloos. En erg attent dat we nog een mooi boeket bloemen ontvingen.
P. Hoffman op 10-11-2017 om 12:10
Ruim opgezette winkel met mooie design meubels. Vriendelijk personeel.
van beem op 03-11-2017 om 16:05
goed,vriendelijk,adequaat,servicegericht,commercieel op de juiste manier.
Marian op 03-11-2017 om 10:18
Prachtige winkel met mooie collectie duurzame meubelen ik kom al 25 jaar in deze zaak met regelmaat weer wat nieuws te vinden ook in accessoires. Ervaring met zeer goede service en adviezen door goed deskundig team inclusief vakantiekrachten . Ben weer benieuwd hoe volgend jaar mijn nieuwe meubels in ons huis staan
Bé Wolf & Beja Koops op 02-11-2017 om 14:54
mooie winkel en een goede service
Elly op 02-11-2017 om 12:52
Vriendelijk en goed geholpen
Hanny Karsten op 02-11-2017 om 11:31
Goede aandacht, prima service, ruime mooi ingerichte zaak diversiteit.
Henk en Lubby van Lubek op 02-11-2017 om 10:49
Wij zijn eigenlijk altijd tevreden over Wiechers. 1 maal hebben we iets mee gemaakt dat we niet leuk vonden.We zijn al klant vanaf 1968.
Marianne en Johan van Houdt op 02-11-2017 om 10:00
Gevarieerde collectie. Goed en prettig geadviseerd. Afspraken klopten. Kunnen ze aanbevelen.
Anna Zwartscholten op 02-11-2017 om 09:44
Hartelijke ontvangst en een uitgebreid en deskundig advies over dat wat ingepast kan in mijn bestaande interieur.Prachtige collectie, ruime keuze ook in accessoires.
Evert en Stieneke Hazelhoff op 28-10-2017 om 13:41
Prachtige winkel, uitermate prettig geholpendoor Coby Lip. Samen alle tijd genomen inclusief koffie, taart en broodjes om tot een nieuw interieur te komen.
Kees en Marian Visser op 07-10-2017 om 16:11
Het is een fantastische zaak, met prachtige meubels en meer. vriendelijke mensen. Bovendien lekkere koffie en smakelijke cake.
Pieter Bulthuis op 07-10-2017 om 13:50
uitgebreide collectie, maar met name de prettige bediening
anno en marga wuite zwolle op 07-10-2017 om 13:10
mooie stijlopstelingen en ruim opgezet. accesoires zoals lampen ed zijn heel divers.
Gerrit Jan van Ommen op 04-10-2017 om 13:14
Mooie winkel, groots assortiment, prima service. Mijn salontafel is steeds weer een blikvanger waar ik veel plezier aan beleef. Kom zeker vaker kijken
W.M op 04-10-2017 om 12:46
Kom al meer dan 30 jaar in deze mooie zaak. Zeer tevreden over de kwaliteiten,klantvriendelijkheid en service.
Johan & Giny Nijmeijer op 04-10-2017 om 11:20
Prachtige spullen op prachtige locatie.
W v d op 04-10-2017 om 10:51
Prima service, doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen.
gasten van hotel Wesseling op 03-10-2017 om 15:56
super modern mooi strak keurig opgezet als je modern zoekt moet je hier zijn. vele groeten vanuit hengelo (o.)
Wim Velthuis op 28-09-2017 om 12:29
Een prachtige meubelwinkel op een unieke locatie. Een groot assortiment meubelen met mooie bij elkaar passende kleuren. Gastvrije benadering zonder té nadrukkelijk aanwezig te zijn. Neem voor een bezoekje wel ruimschoots de tijd want eenmaal binnen, dan ben je zo 1,2,3 nog niet weer buiten.
Jolanda Ransijn en Henk van Es, Diever op 23-09-2017 om 12:02
Mooie spullen. Prima advies en nemen de tijd. Uitstekende service. Staan meteen klaar.
Theo de Gea de Kraker, Almere op 20-09-2017 om 16:32
Prachtige winkel, fantastische meubelen, prijzen buiten ons budget. De meeste eetkamerstoelen zijn te laag om praktisch aan de tafel te kunnen werken.
Ben en Ineke Boorsma op 13-09-2017 om 10:43
Mooie ruime winkel.Alle tijd voor de klant. Deskundig.Wij zijn heel goed geadviseerd. We komen er graag nog eens terug.
van Wijk op 10-09-2017 om 12:38
prachtige winkel, uitstekende advisering en service
Anna Slagman op 08-09-2017 om 14:00
Zeer professioneel personeel en prachtige meubels Karin heeft ons deskundig, maar beslist niet opdringerig advies gegeven. Ook goede service.
Visser Hans op 06-09-2017 om 20:33
Mooie ruime winkel groot aanbod en ook niet onbelangrijk vriendelijke ontvangst elke keer weer als wij de winkel aandeden Top
Truus van der Voet op 05-09-2017 om 16:11
Ik was verbaasd over de oppervlakte van de winkel. Het leek vanbuiten klein, maar er bleek heel veel ruimte achter te liggen. Ruimte die briljant gebruikt werd! Wij zijn heel tevreden over de klantvriendelijkheid en zeker over de producten! Lamp, bankstel en stoel maken ons blij!!
iJan Rosink op 05-09-2017 om 15:31
Heel klantvriendelijk en prima kwaliteit meubelen. Reeds eerder meubelen gekocht. Daarom nu weer bezocht en gekocht.
J.Rigter op 05-09-2017 om 12:23
Zeer tevreden over ons nieuwe bankstel/ Zowel het advies in de winkel was heel goed maar ook het personeel dat het bezorgd heeft verdient een pluim.
Ali en Leno Westeneng op 05-09-2017 om 11:27
Deskundige en vriendelijke medewerkers. Perfecte presentatie van de collectie
Géke Haan op 05-09-2017 om 11:23
We werden vriendelijk welkom geheten, mooie ruime winkel met verschillende stijlen van meubelen en lampen. We kregen goed advies over onze nieuwe bank die binnen twee weken werd geleverd. Prima, we zijn heel blij met deze aankoop.
Ben, Beilen op 05-09-2017 om 09:57
Mooie winkel met veel meubilair van hoge kwaliteit dat doorgaans goed bij onze smaak (modern) aansluit. Deskundig en vriendelijk personeel, zowel verkopers alsook de mensen die meubilair afleveren/installeren.
Hanneke Dijkshoorn, Rotterdam op 02-09-2017 om 15:52
Wat een prachtige meubels en wat een kwaliteit. Geweldig.Ook de citroencake smaakte heerlijk.
daan op 02-09-2017 om 14:07
hele leuke spelletjes
Joke Kuiperij op 02-09-2017 om 10:29
prachtige winkel, mooie meubels,heel fijn geholpen.
arianne koene op 30-08-2017 om 15:28
nog nooit zo'n mooie grote collectie bij elkaar gezien. geweldig! veel inspiratie opgedaan. bedankt.
Joop en Tinie op 19-08-2017 om 13:04
we hebben heel goede ervaringen met onze aankopen. Goed advies en prima service!!
Lucie op 14-08-2017 om 17:11
Zeer prettige en professionele ondersteuning bij de aankoop van meubels. We konden in alle rust kijken, proberen, en bekleding uitzoeken.
Nanda Gotlieb & Wubbe Koning op 12-08-2017 om 19:43
In alle opzichten zéér prettig, professioneel én klantvriendelijk! Zowel in de zaak, als telefonisch, e-mail als bij levering bij ons thuis.
Jolanda op 11-08-2017 om 15:26
Goed advies en service, ook bij je thuis. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Ria op 10-08-2017 om 14:24
Vlotte verkoopster met zeer veel passie voor haar werk. Ruime keuze in alles. Goede hulp bij meubel keuzes. Niet goedkoop maar zeer stijlvol. Levering ging prima.
K. Meijer op 10-08-2017 om 12:07
deskundige informatie en heel goed geholpen
Hilly Boers op 07-08-2017 om 21:41
Fijne persoonlijke service!
Ursula Rens op 04-08-2017 om 19:24
Ruim de tijd voor ons en prima meegedacht over de mogelijkheden voor onze woonkamer. Meubels met zorg geleverd en geplaatst.
Wil op 03-08-2017 om 12:28
Prettige winkel en de verkopers laten je eerst in alle rust kijken. Heb je hulp nodig, staan ze voor je klaar en denken met je mee.
P.A. Wiersma, Goutum. 03-08-2017 op 03-08-2017 om 10:27
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en over de prettige manier waarop wij zijn geholpen bij het maken van onze keuze. Met vriendelijke groet
Evert Uitentuis op 02-08-2017 om 22:39
Na stoel te hebben gevonden, snel en efficiënt geholpen met bestellen. Levering volgens afspraak, prima service
Jan en Maria Kogelman, Smilde op 01-08-2017 om 12:11
Wij zijn op een zeer prettige inspirerende manier geholpen door Cobi en komen zeker terug voor evt aanvullingen van ons interieur. We gaan aan de slag met de goede tips die we hebben gekregen en kijken uit naar de levering van de kasten en de lamp. Hartelijke groet,
P Rijkens op 29-07-2017 om 15:10
via de krant kennis genomen van deze twee geweldige zaken.Het is niet alleen de grote keus aan meubelen maar ook de aandacht die je krijgt als klant.In een woord geweldig .
Joke en Johan Klumpenaar op 27-07-2017 om 14:52
brede moderne collectie, mooie kleuren, wel middle of the road. Bijzonder gastvrije mensen Leuk om weer te zien, groeten uit Middelburg, Joke een Johan Klumpenaar
M. Broekhuis op 15-07-2017 om 14:39
Fantastische winkel. Geweldig geholpen.
Fam. Pareja op 13-07-2017 om 19:18
Een prachtige zaak met een uitgebreid assortiment en een hoge kwaliteit aan merkproducten. We komen al jaren bij Wiechers; vooral door de goede service, kwaliteit, dienstverlening en gastvrijheid. Nergens anders kunnen wij zo goed slagen. Dus ga zo door dan blijven wij komen.
Cees Sagel op 07-07-2017 om 15:23
Wiechers wonen heeft alle tijd voor je en in een ontspannen sfeer worden de mogelijkheden besproken, als daarbij stoelen of tafels versleept moeten worden om het uit te proberen is geen enkel probleem.
Jan Jansen op 04-07-2017 om 11:19
Persoonlijke en vakkundige advisering in een gastvrije omgeving, waar de klant nog koning is.
Gerry Borghuis op 01-07-2017 om 16:04
Verrassend mooi!Ruim neergezet en gevarieerd. Gezellige sfeer en goede begeleiding.
Gijs en Marga op 29-06-2017 om 21:33
Heerlijk ruim opgezette winkel, mooie merken. Bovenal professioneel personeel. Opvallend is de tijd en wezenlijke aandacht in het zoekproces naar een passende aankoop.
Fam. Frieling op 14-06-2017 om 10:19
We zijn prima geadviseerd door een van de medewerkers en zeer tevreden met onze aankopen.
Langendijk op 07-06-2017 om 16:00
een mooie meubelzaak met ruime sortering. Niet echt goedkoop.
Fam Sanders op 06-06-2017 om 22:27
Goed advies gehad. Werd alle tijd voor je genomen en aandacht Zeer tevreden klanten
Fam. Mulder op 21-05-2017 om 21:15
Wij zijn zeer professioneel geholpen bij het opnieuw inrichten van onze woonkamer. Frederike dacht met ons mee over kleuren en combinaties van meubels. Een winkel waar we vast terug komen.
Wim en Anita Boswinkel op 19-05-2017 om 18:51
Prima advies. Erg mooie winkel. Goede service.Wij zijn zeer tevreden!!!
fam. Bekhof op 19-05-2017 om 11:07
Fijne zaak met oog voor de klant en vakkundig!
Jan Hadderingh op 11-05-2017 om 19:36
uitstekend!! Vette 8
Fam oord op 11-05-2017 om 12:58
Zeer goede service zijn zeer betrokken bij hun klanten en in de toekomst komen wij zeker terug . Vr gr mevrouw oord
Hans Kramer op 11-05-2017 om 12:12
Goed advies en prima meedenken om wensen in te vullen en uitdagingen die we hadden op te lossen. Levering in tegenstelling tot ervaringen met andere partijen verrassend snel. Zo snel zelfs dat we er op dat moment nog niet eens rekening mee hadden gehouden en snel nog iets moesten regelen voor de oude bank.
Meta Hensen op 11-05-2017 om 10:50
Geweldige winkel met veel keus. Vriendelijke, gastvrije medewerkers die met je meedenken zonder opdringerig te zijn.
Fam. J. Webbink op 06-05-2017 om 20:53
super zaak .Geweldige collectie.
Margreet op 04-05-2017 om 21:18
Gezellige en sfeervolle winkel.Mooie materialen, zeer prettig geholpen, meedenkend en adviserend waar gewenst / nodig. Zeer tevreden.Warme groet, Margreet
kleurrijke groet, Leny Harleman op 29-04-2017 om 15:01
toplocatie en een heel mooi bedrijf met leuke medewerkers.
Els en Jan Bastemeijer op 14-04-2017 om 19:19
Geweldige winkel, waar je heel plezierig geholpen wordt. Connie is een echte vakvrouw, luistert goed naar je wensen en stemt daarop haar advies af. Onvoorziene problemen worden geweldig opgelost. kortom: een TOP zaak
Leno en Ali Westeneng op 14-04-2017 om 14:16
Vriendelijk en vakkundige en gastvrije medewerkers Prettige uitstraling van de winkel
Carla op 14-04-2017 om 12:15
In alle opzichten "The best in the country!!"
ben.dity.vanderveen op 14-04-2017 om 10:56
Prima zaak kunnen we van harte aanbevelen zeer deskundig en geen opdringerigheid keuze kwaliteit prima zijn er blij mee.
Benjamin op 14-04-2017 om 10:24
Mooie winkel. Vakbekwaam personeel, zowel technisch als verkoop. Er wordt goed met je meegdacht. Meubelen zijn niet goedkoop, maar de kwaliteit is er dan ook naar.
Truus van der Voet. op 28-03-2017 om 11:56
Wij zijn erg onder de indruk van het geheel. Veel keuze mogelijkheden en heel prettige begeleiding tijdens ons bezoek.
E.C.G. Verdam / A. Kamperman op 01-03-2017 om 14:07
Wij hebben genoten van het niveau van het aanbod, de uiterst voorkomende en vriendelijke bediening en het vakmanschap waarmee wordt geadviseerd. Klasse!!
Ton, Inge, Els en Bart op 24-02-2017 om 13:59
Een hele mooie winkel. Erg gastvrij en behulpzaam. Mooie collectie.
pep de koo op 21-02-2017 om 11:48
goed de beste winkel ooit die ik gezien heb.
Fam. Thalens op 27-01-2017 om 16:51
Prachtige winkel, goed advies. Komen hier al sinds 1997 en komen steeds weer terug.
Willy Coops op 27-01-2017 om 13:34
Prachtige meubels in mooie opstelingen tevens gastvrije ontvangst.
R. Zonneveld op 18-01-2017 om 13:13
fantastisch!!!
familie Wobbes op 11-01-2017 om 11:38
Een prachtige showroom, geweldige hulp en service. Kortom, zeer tevreden klanten.
Nijmeijer op 07-01-2017 om 16:37
Prima winkel,vinden altijd iets in onze smaak.personeel is vriendelijk en niet opdringerig
FAM. DE BOER op 05-01-2017 om 14:36
leuke knopjes stoelen
Martijn de Boer op 05-01-2017 om 14:33
goed personeel