Direct naar Artifort overzicht

Artifort staat voor “art” en “fortis”, oftewel (duurzaam) tijdloos design. Kenmerkend aan de ontwerpen van Artifort zijn functionaliteit, comfort, design en kwaliteit. Deze kenmerken sluiten uitstekend aan, op waar Wiechers Wonen voor staat. Alle Artifort meubels zijn modern vormgegeven en worden aangeboden in vele, schitterende kleuren. De Artifort stoelen zullen uw woonkamer of kantoor een stijlvolle uitstraling geven, evenals zo’n prachtige Artifort fauteuil. De zitmeubelen van Artifort zijn meestal te bestellen in stof of leer, aan u de keuze. De meubels hebben een originele vormgeving, maar zijn toch tijdloos. Artifort meubels zijn zeer zeker een sieraad voor uw interieur.

Artifort meubels

Weergave:

Indien u op zoek bent naar prachtige en veelzijdige meubels van uitstekende kwaliteit, zal het aanbod van Artifort u zeker bekoren!

Bekijk de online collectie van Artifort en laat u inspireren door de ontwerpen van onder andere Patrick Norquet, Pierre Paulin en René Holten.

Al meer dan 100 jaar ontwerpt Artifort unieke meubelen en is het merk uitgegroeid tot een wereldberoemd meubelmerk. De ontwerpen van Artifort zijn zelfs opgenomen in de collectie van het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou. De Artifort design meubelen, waaronder design klassiekers zoals de Tulip en de Orange slice en de nieuwe ontwerpen vindt u in onze woonwinkels in Ommen en Dwingeloo. Hier staan de meubels ruim opgesteld en kunt u alle meubels rustig bekijken en zelf het zitcomfort ervaren.