Wij hebben korting op de volgende merkmeubelen

Bijgewerkt: Donderdag 6 september 2018

 • Pode Bottle Stool gratis bij Sparkle

  Actie Pode Bottle Stool gratis bij Sparkle

  Bij aankoop van een Sparkle-fauteuil krijg je een echt Pode-icoon cadeau: de Bottle Stool! Daarbij maakt het niet uit of je voor een Sparkle One (laag) of een Sparkle Two (met hoge rug) kiest, de actie is op beide geldig. En bovendien mag je ook je favoriete kleur kiezen voor je Bottle Stool!

 • Nihan Pode stof Ruvido

  Actie Nihan Pode stof Ruvido

  De eigenzinnige fauteuil Nihan van Pode is tijdelijk in stof Ruvido( 12 kleuren) voordeliger, normaal is de fauteuil € 1315,- en nu € 995,-.De fauteuil heeft een eikenhouten schaal als achterkant, en een epoxy gelakt onderstel.

 • Leolux Volare

  Actie Leolux Volare

  De Fauteuil Volare is nu extra aantrekkelijk geprijsd, bijvoorbeeld in het luxueuze, comfortabele leer Danza: normaal kost de Volare dan € 2.150,-. Nu een tijdelijke promoprijs: € 1.720,-.Kom langs voor meer informatie. In beide showrooms hebben wij de Volare staan.

 • Leolux Kikko

  Actie Leolux Kikko

  De fauteuil Kiko is nu in leer Senso in de actie normaal € 3575,- nu € 3075,-.( deze fauteuil staat in Ommen)

 • Leolux Scylla Stories

  Actie Leolux Scylla Stories

  Scylla Stories, een nieuw hoofdstuk in een succesverhaal, maak kennis met 10 nieuwe combinaties vernoemd naar bekende literaire karakters. De Scylla Metro hoog nu voor € 1.645,- en de Scylla Story Metro laag nu voor € 1.545,-

 • Jori Tigra Divanbase

  Actie Jori Tigra Divanbase

  Nu tijdelijk voor de voordeligste stofprijs in alle Jori stofkwaliteiten.

 • Pilat en Pilat Dorus

  Actie Pilat en Pilat Dorus

  De eettafel Dorus is 20 jaar in de collectie van Pilat & Pilat en dat willen we vieren met onze klanten; en daarom ontvangt u nu bij aanschaf van een eettafel, salontafel of bank Dorus nu 20 % korting.

 • Rolf Benz Nuvola

  Actie Rolf Benz model Nuvola

  De Nuvola van Rolf Benz Nuvola is mooi in een stofcombinatie; een stof voor de bank, een stof voor de rugkussens een stof voor de sierkussens, en om deze bank nu aan te schaffen wordt het extra aantrekkelijk met nu alle stoffen voor één prijs, de goedkoopste. ( vraag naar de voorwaarden).

 • Leolux Oscar

  Actie Leolux Oscar

  De hoekbank Oscar van Leolux is nu in stof Strand extra voordelig, normaal kost bijvoorbeeld een hoekopstelling 3-zitsbank met arm en einddeel met poef € 4.300,- en met promo-voordeel komt de bank op € 3.890,-.

 • Rolf Benz Linea bank

  Actie Rolf Benz Linea bank

  De bank Linea is in actiestof en actieleer nu extra voordelig.

 • Leolux Faya Lobi

  Actie Leolux Faya Lobi

  Faya Lobi is in nu extra voordelig in stof BolsterHoekbank 2,5-zitsbank met 1 arm met schakelelement 2-zitsmet poefeind normaal € 5.840,-nu voor € 4.890,- als promoprijs. ( anders als afbeelding)

 • Leolux Adartne actie

  Actie Leolux Adartne actie

  Adartne is nu in actie.Normaal is de 2,5-zitsbank bijvoorbeeld in stof Hallingdal € 3.180,- nu € 2.695,-.en in leer Senso normaal € 3.525,- nu € 3.145,-. Ook de fauteuil en poef zijn in actie.

 • Leolux Bora Bora jubileum actie

  Actie Leolux Bora Bora jubileum actie

  Leolux heeft voor alle consumenten die verlangen naar de enige echte Bora Bora of Bora Beta nu een tijdelijke actie met de originele modellen. Actie Wapiti leer en Senso leer Leverbaar met lage en hoge rug; fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, en 3-zitsbank. Bijvoorbeeld de 3-zitsbank Bora Beta hoog Wapiti leer van € 3.925,- voor € 3.295,-.

 • Eetkamerstoel Jay van Bert Plantagie

  Actie Jay van Bert Plantagie, Eetkamerstoel

  De eetkamerstoel Jay van Bert Plantagie is nu wel heel erg aantrekkelijke geprijsd!Normaal kost deze eetkamerstoel in het Tendens leer € 299,- per stuk. Nu tijdelijk te bestellen in 6 kleuren van het leer Tendens: nero, graniet, lava, taupe, blanco en paprika voor de speciale prijs van € 259,-.Kom langs om de kleuren en de stoel te proberen. U bent van harte welkom.

 • Harvink Club relax fauteuil

  Actie Harvink Club Relax fauteuil

  actie fauteuil Club en hocker. Setprijs 10% voordeel. in stof en in leerIn stof van 1925,- voor 1735,- in leer vanaf 2325,- voor 2095,-.

 • Leolux Dolcinea

  Actie Leolux Dolcinea

  Nu in leer Senso, leer Wapiti en Alcantara in de aanbieding.In leer Wapiti van €1.995,- nu voor €1.795,-. In alcantara van€ 2.285 ,- voor € 1.895,- en in Senso leer van € 2.095,- voor € 1.895,.-.

 • Leolux Papageno

  Actie Leolux Papageno

  Deze prachtige fauteuil van Leolux, Papageno, is in leer Senso voordeliger geprijsd. Senso leer van € 2.050,- voor € 1.925,-.

 • Leolux Tango

  Actie Leolux Tango

  Deze bank van Leolux, de Tango,is ontworpen in 1984 en nog steeds een topper. Jan Armgardt staat bekend om zijn tijdloze, sobere ontwerpen. De Tango van Leolux is hier een prachtig voorbeeld van. Een bank die een plaatje is voor het oog, maar ook nog eens multifunctioneel. Zo is de armleuning van de Leolux Tango te verstellen. Door deze vlak te leggen aan 1 kant, creëer je een heerlijke tijdelijke ligplek in de woonkamer, waar je lekker even bij kunt komen. Een extra reden om deze bank te komen uitproberen is zijn prijs. De Leolux Tango is nu met korting te koop. In leer Senso is de 3-zitsbank van € 5.095,- voor € 4.295,-. De 2-zitsbank kost nu € 3.795,-.