Wij hebben korting op de volgende merkmeubelen

Bijgewerkt: Dinsdag 2 januari 2018

 • Pilat en Pilat Dorus

  Actie Pilat en Pilat Dorus

  De eettafel Dorus is 20 jaar in de collectie van Pilat & Pilat en dat willen we vieren met onze klanten; en daarom ontvangt u nu bij aanschaf van een eettafel, salontafel of bank Dorus nu 20 % korting.

 • Gelderland 5470-5770-5775 Black Edition

  Actie Gelderland 5470-5770-5775 Black Edition

  Deze bestseller van Gelderland krijgt in alle frame varianten een optie voor een mat zwart frame, en daar kunt u uw voordeel mee doen; ter introductie kunt u de fauteuil nu aanschaffen met 15 % korting.( de Actie loopt tot 15 februari 2018).

 • Rolf Benz Nuvola

  Actie Rolf Benz model Nuvola

  De Nuvola van Rolf Benz Nuvola is mooi in een stofcombinatie; een stof voor de bank, een stof voor de rugkussens een stof voor de sierkussens, en om deze bank nu aan te schaffen wordt het extra aantrekkelijk met nu alle stoffen voor één prijs, de goedkoopste. ( vraag naar de voorwaarden).

 • Leolux Caruzzo poef cadeau

  Actie Leolux Caruzzo poef cadeau

  Bij aanschaf van een fauteuil Caruzzo krijgt u een poef cadeau.

 • Arco Essenza

  Actie Arco Essenza

  De eettafel Essenza nu met extra jubileumvoordeel in eiken en noten in 2 afmetingen.( Alleen in showroom Ommen te zien)

 • Rolf Benz model 684

  Actie Rolf Benz model 684

  Het model 684 van Rolf Benz is nu extra voordelig in actiestof, € 805,- ( normaal in stof vanaf € 1162,-)

 • Rolf Benz Ego leer

  Actie Rolf Benz Ego leer

  Rolf Benz Ego, de bank is nu in alle leersoorten voordelig, het mooiste leer nu voor de laagste leerprijs.

 • Leolux Parabolica

  Actie Leolux Parabolica

  De Parabolica draaifauteuil is nu met een jubileumprijs wel heel voordelig verkrijgbaar.Normaal is de fauteuil en leer Senso uni 3065,- en in een combinatie van kleuren Senso 3220,-.Nu met jubileumprijs 2995,-.

 • Leolux Dolcinea

  Actie Leolux Dolcinea

  Nu in leer Senso, leer Wapiti en Alcantara in de aanbieding.In leer Wapiti van €1.940,- nu voor €1.735,-. In alcantara van€ 2.225 ,- voor € 1.835,- en in Senso leer van € 2.040,- voor € 1.835,.-.

 • Leolux Papageno

  Actie Leolux Papageno

  Deze prachtige fauteuil van Leolux, Papageno, is in leer Senso voordeliger geprijsd. Senso leer van € 2.025,- voor € 1.895,-.

 • Leolux Scylla flavours

  Actie Leolux Scylla flavours

  De Leolux Scylla fauteuil bestaat 15 jaar. In dit kader werd het Leolux model uitgevoerd in een speciale editie. De Scylla Jewels serie omvat veertien uitvoeringen, elk met zijn eigen naam en smaakvolle kleurencombinatie. Van sfeervol en kleurrijk tot bescheiden en ingetogen. Geïnspireerd op krachtige kleuren, rijk geurende specerijen en de charmes van de natuur. En om de zintuigen extra te prikkelen kreeg elke uitvoering van de Scylla Flavours een smeuïge naam mee: “Turkish Delight”, “Vanilla”, “Cayenne” …De prijs van de fauteuil in de flavour uitvoering is van € 1920,- voor € 1.525,- en wilt u zelf een combinatie maken binnen de flavour mogelijkheden dan is de prijs van de fauteuil € 1.625,-.

 • Rolf Benz Ego

  Actie Rolf Benz Ego

  Rolf Benz Ego droomstoffenactieNu in Rolf Benz droomstoffen voor droomprijzen. Nu bijvoorbeeld een bank al vanaf € 3.831,-