Wij hebben korting op de volgende merkmeubelen

Bijgewerkt: Woensdag 21 maart 2018

 • Jori Tigra Divanbase

  Actie Jori Tigra Divanbase

  Nu tijdelijk voor de voordeligste stofprijs in alle Jori stofkwaliteiten.

 • Gelderland 6511, 7610

  Actie Gelderland 6511, 7610

  Bij aanschaf van een Gelderland bank 6511, en 7610 nu 15 % introductie voordeel in stof en leer, met de nieuwe pootuitvoering.

 • Leolux Caruzzo poef cadeau

  Actie Leolux Caruzzo poef cadeau

  Bij aanschaf van een fauteuil Caruzzo krijgt u een poef cadeau.

 • Pilat en Pilat Dorus

  Actie Pilat en Pilat Dorus

  De eettafel Dorus is 20 jaar in de collectie van Pilat & Pilat en dat willen we vieren met onze klanten; en daarom ontvangt u nu bij aanschaf van een eettafel, salontafel of bank Dorus nu 20 % korting.

 • Rolf Benz Nuvola

  Actie Rolf Benz model Nuvola

  De Nuvola van Rolf Benz Nuvola is mooi in een stofcombinatie; een stof voor de bank, een stof voor de rugkussens een stof voor de sierkussens, en om deze bank nu aan te schaffen wordt het extra aantrekkelijk met nu alle stoffen voor één prijs, de goedkoopste. ( vraag naar de voorwaarden).

 • Arco Essenza

  Actie Arco Essenza

  De eettafel Essenza nu met extra jubileumvoordeel in eiken en noten in 2 afmetingen.( Alleen in showroom Ommen te zien)

 • Leolux Pallone Paradise

  Actie Leolux Pallone Paradise

  De Pallone is in speciaal geselecteerde kleurcombinaties nu extra voordelig € 1325,- wilt u 1 kleur in deze combinatie veranderen dan betaald u € 1425,-. Normaal is de Pallone in deze combinaties € 1480,-.

 • Little Tulip Artifort selecte

  Actie Little Tulip Artifort selecte

  De eetkamertoel Little Tulip,een klassieker uit de jaren 60 ontworpen voor Artifort door Pierre Paulin, is nuextra aantrekkelijk geprijsd in uitvoering Artifort Selecte stof en gecoat onderstel.Wij bieden stoel in deze uitvoering aan van € 732,- voor € 649,-.

 • Cloak 1963

  Actie Cloak 1963

  De Cloak fauteuil 1963 nu verkrijgbaar met jubileumkorting in stof groep H bijvoorbeeld Tonus Meadow van € 1195,- voor € 895,- ( laag model)

 • Leolux Oscar

  Actie Leolux Oscar

  De hoekbank Oscar van Leolux is nu in stof Strand extra voordelig, normaal kost bijvoorbeeld een hoekopstelling 3-zitsbank met arm en einddeel met poef € 4.180,- en met promo-voordeel komt de bank op € 3.770,-.

 • Rolf Benz Linea bank

  Actie Rolf Benz Linea bank

  De bank Linea is in actiestof en actieleer nu extra voordelig.

 • Rolf Benz model 684

  Actie Rolf Benz model 684

  Het model 684 van Rolf Benz is nu extra voordelig in actiestof, € 805,- ( normaal in stof vanaf € 1162,-)

 • Leolux Faya Lobi

  Actie Leolux Faya Lobi

  Faya Lobi is in nu extra voordelig in stof Macaron.Hoekbank 2,5-zitsbank met 1 arm met schakelelement 2-zitsmet poefeind normaal € 6.130,-nu voor € 4.765,- als promoprijs. ( anders als afbeelding)

 • Leolux Adartne actie

  Actie Leolux Adartne actie

  Adartne is nu in actie.Normaal is de 2,5-zitsbank bijvoorbeeld in stof Hallingdal €3.095,- nu € 2.630,-.en in leer Senso normaal € 3.430,- nu € 3.060,-. Ook de fauteuil en poef zijn in actie.

 • Rolf Benz Ego leer

  Actie Rolf Benz Ego leer

  Rolf Benz Ego, de bank is nu in alle leersoorten voordelig, het mooiste leer nu voor de laagste leerprijs.

 • Leolux Bora Bora jubileum actie

  Actie Leolux Bora Bora jubileum actie

  Leolux heeft voor alle consumenten die verlangen naar de enige echte Bora Bora of Bora Beta nu een tijdelijke actie met de originele modellen. Actie Wapiti leer en Senso leer Leverbaar met lage en hoge rug; fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, en 3-zitsbank. Bijvoorbeeld de 3-zitsbank hoog Wapiti leer van € 3.825,- voor € 3.220,-.

 • Eetkamerstoel Jay van Bert Plantagie

  Actie Jay van Bert Plantagie, Eetkamerstoel

  De eetkamerstoel Jay van Bert Plantagie is nu wel heel erg aantrekkelijke geprijsd!Normaal kost deze eetkamerstoel in het Tendens leer € 299,- per stuk. Nu tijdelijk te bestellen in 6 kleuren van het leer Tendens: nero, graniet, lava, taupe, blanco en paprika voor de speciale prijs van € 259,-.Kom langs om de kleuren en de stoel te proberen. U bent van harte welkom.

 • Leolux Parabolica

  Actie Leolux Parabolica

  De Parabolica draaifauteuil is nu met een jubileumprijs wel heel voordelig verkrijgbaar.Normaal is de fauteuil en leer Senso uni 3065,- en in een combinatie van kleuren Senso 3220,-.Nu met jubileumprijs 2995,-.

 • Harvink Club relax fauteuil

  Actie Harvink Club Relax fauteuil

  actie fauteuil Club en hocker. Setprijs 10% voordeel. in stof en in leerIn stof van 1925,- voor 1735,- in leer vanaf 2325,- voor 2095,-.

 • Leolux Dolcinea

  Actie Leolux Dolcinea

  Nu in leer Senso, leer Wapiti en Alcantara in de aanbieding.In leer Wapiti van €1.940,- nu voor €1.735,-. In alcantara van€ 2.225 ,- voor € 1.835,- en in Senso leer van € 2.040,- voor € 1.835,.-.

 • Leolux Pallone Limited

  Actie Leolux Pallone Limited

  De beroemde Pallone van Leolux, ooit ontworpen voor het Huis van de Toekomst, is nu in een speciale editie te verkrijgen. Onder de naam "Paradise" is een groot aantal kleurcombinaties gemaakt, die nu worden aangeboden voor € 1.325,-. Stelt je de Pallone zelf samen in Senso leer "Free Choise"dan is de prijs € 1425,- Normaal kost de Leolux Pallone Pa in leer Senso € 1.520 ,-

 • Leolux Papageno

  Actie Leolux Papageno

  Deze prachtige fauteuil van Leolux, Papageno, is in leer Senso voordeliger geprijsd. Senso leer van € 2.025,- voor € 1.895,-.

 • Leolux Scylla flavours

  Actie Leolux Scylla flavours

  De Leolux Scylla fauteuil bestaat 15 jaar. In dit kader werd het Leolux model uitgevoerd in een speciale editie. De Scylla Jewels serie omvat veertien uitvoeringen, elk met zijn eigen naam en smaakvolle kleurencombinatie. Van sfeervol en kleurrijk tot bescheiden en ingetogen. Geïnspireerd op krachtige kleuren, rijk geurende specerijen en de charmes van de natuur. En om de zintuigen extra te prikkelen kreeg elke uitvoering van de Scylla Flavours een smeuïge naam mee: “Turkish Delight”, “Vanilla”, “Cayenne” …De prijs van de fauteuil in de flavour uitvoering is van € 1920,- voor € 1.525,- en wilt u zelf een combinatie maken binnen de flavour mogelijkheden dan is de prijs van de fauteuil € 1.625,-.

 • Leolux Tango

  Actie Leolux Tango

  Deze bank van Leolux, de Tango,is ontworpen in 1984 en nog steeds een topper. Jan Armgardt staat bekend om zijn tijdloze, sobere ontwerpen. De Tango van Leolux is hier een prachtig voorbeeld van. Een bank die een plaatje is voor het oog, maar ook nog eens multifunctioneel. Zo is de armleuning van de Leolux Tango te verstellen. Door deze vlak te leggen aan 1 kant, creëer je een heerlijke tijdelijke ligplek in de woonkamer, waar je lekker even bij kunt komen. Een extra reden om deze bank te komen uitproberen is zijn prijs. De Leolux Tango is nu met korting te koop. In leer Senso is de 3-zitsbank van € 4.960,- voor € 4.285,-. De 2-zitsbank kost nu € 3.775,-.

 • Rolf Benz Ego

  Actie Rolf Benz Ego

  Rolf Benz Ego droomstoffenactieNu in Rolf Benz droomstoffen voor droomprijzen. Nu bijvoorbeeld een bank al vanaf € 3.831,-