Wij hebben korting op de volgende merkmeubelen

Bijgewerkt: Vrijdag 4 mei 2018

 • Harvink Uncle Sam Retro

  Actie Harvink Uncle Sam Retro

  Het 70-jarig jubileum van Harvink verdient een jubileum actie. Door Facebook volgers is de Uncle Sam uitgeroepen als de meest kenmerkende HARVINK klassieker in de categorie fauteuils. De Uncle Sam werd in 1997 ontworpen en is meer dan 10 jaar succesvol in collectie geweest. Daarom is de Uncle Sam opnieuw in collectie als Retro Editie mét aantrekkelijke actie! In stof vanaf € 1095 nu voor € 995,-In leer vanaf € 1345 nu voor € 1225,- De actie loopt t/m 1 september

 • Jori Tigra Divanbase

  Actie Jori Tigra Divanbase

  Nu tijdelijk voor de voordeligste stofprijs in alle Jori stofkwaliteiten.

 • Pilat en Pilat Dorus

  Actie Pilat en Pilat Dorus

  De eettafel Dorus is 20 jaar in de collectie van Pilat & Pilat en dat willen we vieren met onze klanten; en daarom ontvangt u nu bij aanschaf van een eettafel, salontafel of bank Dorus nu 20 % korting.

 • Rolf Benz Nuvola

  Actie Rolf Benz model Nuvola

  De Nuvola van Rolf Benz Nuvola is mooi in een stofcombinatie; een stof voor de bank, een stof voor de rugkussens een stof voor de sierkussens, en om deze bank nu aan te schaffen wordt het extra aantrekkelijk met nu alle stoffen voor één prijs, de goedkoopste. ( vraag naar de voorwaarden).

 • Herstoffering Gelderland meubelen

  Actie Herstoffering Gelderland meubelen

  Bij aanschaf van een nieuwe hoes op een Gelderland-meubel wordt uw prachtige bank bijna weer als nieuw! U betaalt alleen de hoes, deze er omheen zetten en het nieuwe schuim krijgt u gratis. Dat betekent honderden euro's voordeel en een meubel dat weer jaren meegaat. Zo kunt u nog langer genieten van uw Gelderland meubelen!Actie GRATIS herstofferen 2018 op een rij:looptijd van 15 mei tot en met 15 juli 2018u betaalt alleen de hoes, herstofferen en schuim vernieuwen is GRATIS.keuze uit alle bekledingsstoffen en leer vermeld in de Gelderland prijslijstvraag naar de voorwaarden.

 • Leolux Pallone Paradise

  Actie Leolux Pallone Paradise

  De Pallone is in speciaal geselecteerde kleurcombinaties nu extra voordelig € 1375,- wilt u 1 kleur in deze combinatie veranderen dan betaald u € 1475,-. Normaal is de Pallone in deze combinaties € 1630,-.

 • Little Tulip Artifort selecte

  Actie Little Tulip Artifort selecte

  De eetkamertoel Little Tulip,een klassieker uit de jaren 60 ontworpen voor Artifort door Pierre Paulin, is nuextra aantrekkelijk geprijsd in uitvoering Artifort Selecte stof en gecoat onderstel.Wij bieden stoel in deze uitvoering aan van € 732,- voor € 649,-.

 • Cloak 1963

  Actie Cloak 1963

  De Cloak fauteuil 1963 nu verkrijgbaar met jubileumkorting in stof groep H bijvoorbeeld Tonus Meadow van € 1195,- voor € 895,- ( laag model)

 • Leolux Oscar

  Actie Leolux Oscar

  De hoekbank Oscar van Leolux is nu in stof Strand extra voordelig, normaal kost bijvoorbeeld een hoekopstelling 3-zitsbank met arm en einddeel met poef € 4.300,- en met promo-voordeel komt de bank op € 3.890,-.

 • Rolf Benz Linea bank

  Actie Rolf Benz Linea bank

  De bank Linea is in actiestof en actieleer nu extra voordelig.

 • Rolf Benz model 684

  Actie Rolf Benz model 684

  Het model 684 van Rolf Benz is nu extra voordelig in actiestof, € 805,- ( normaal in stof vanaf € 1162,-)

 • Leolux Faya Lobi

  Actie Leolux Faya Lobi

  Faya Lobi is in nu extra voordelig in stof BolsterHoekbank 2,5-zitsbank met 1 arm met schakelelement 2-zitsmet poefeind normaal € 5.840,-nu voor € 4.890,- als promoprijs. ( anders als afbeelding)

 • Leolux Adartne actie

  Actie Leolux Adartne actie

  Adartne is nu in actie.Normaal is de 2,5-zitsbank bijvoorbeeld in stof Hallingdal € 3.180,- nu € 2.695,-.en in leer Senso normaal € 3.525,- nu € 3.145,-. Ook de fauteuil en poef zijn in actie.

 • Leolux Bora Bora jubileum actie

  Actie Leolux Bora Bora jubileum actie

  Leolux heeft voor alle consumenten die verlangen naar de enige echte Bora Bora of Bora Beta nu een tijdelijke actie met de originele modellen. Actie Wapiti leer en Senso leer Leverbaar met lage en hoge rug; fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, en 3-zitsbank. Bijvoorbeeld de 3-zitsbank Bora Beta hoog Wapiti leer van € 3.925,- voor € 3.295,-.

 • Eetkamerstoel Jay van Bert Plantagie

  Actie Jay van Bert Plantagie, Eetkamerstoel

  De eetkamerstoel Jay van Bert Plantagie is nu wel heel erg aantrekkelijke geprijsd!Normaal kost deze eetkamerstoel in het Tendens leer € 299,- per stuk. Nu tijdelijk te bestellen in 6 kleuren van het leer Tendens: nero, graniet, lava, taupe, blanco en paprika voor de speciale prijs van € 259,-.Kom langs om de kleuren en de stoel te proberen. U bent van harte welkom.

 • Leolux Dolcinea

  Actie Leolux Dolcinea

  Nu in leer Senso, leer Wapiti en Alcantara in de aanbieding.In leer Wapiti van €1.995,- nu voor €1.795,-. In alcantara van€ 2.285 ,- voor € 1.895,- en in Senso leer van € 2.095,- voor € 1.895,.-.

 • Leolux Papageno

  Actie Leolux Papageno

  Deze prachtige fauteuil van Leolux, Papageno, is in leer Senso voordeliger geprijsd. Senso leer van € 2.050,- voor € 1.925,-.

 • Leolux Tango

  Actie Leolux Tango

  Deze bank van Leolux, de Tango,is ontworpen in 1984 en nog steeds een topper. Jan Armgardt staat bekend om zijn tijdloze, sobere ontwerpen. De Tango van Leolux is hier een prachtig voorbeeld van. Een bank die een plaatje is voor het oog, maar ook nog eens multifunctioneel. Zo is de armleuning van de Leolux Tango te verstellen. Door deze vlak te leggen aan 1 kant, creëer je een heerlijke tijdelijke ligplek in de woonkamer, waar je lekker even bij kunt komen. Een extra reden om deze bank te komen uitproberen is zijn prijs. De Leolux Tango is nu met korting te koop. In leer Senso is de 3-zitsbank van € 5.095,- voor € 4.295,-. De 2-zitsbank kost nu € 3.795,-.