Categorieën Direct naar Jori overzicht

Jori

Vakmanschap in Wervik. Daar waar het 50 jaar geleden begon. De roots van het JORI verhaal. Een verhaal over de zaken aanpakken. Over klein beginnen maar niet klein zijn. Maar vooral ook een verhaal over visie. Een visie overzicht onderscheiden naar vorm en kwaliteit.

Een visie over klantvriendelijkheid, over correct zijn en garanties bieden.Een visie over een merk bouwen waarop je als bedrijf trots kunt zijn, en waarover klanten tevreden zijn.Echter, visie alleen volstaat niet. Je hebt ook de juiste mensen nodig. Van de gedreven vakman die het merk in zijn hart draagt ,tot de designers waarbij alles begint en die de markt verrassen met modellen en systemen die zit comfort naar een nieuw en hoger niveau tillen. Al deze mensen samen, dat is JORI.

De Jori Originals-collectie is de tijdloze basis collectie van Jori meubelen. Ze omvat hedendaagse, lederen zitmeubelen die u een ultiem zitcomfort garanderen. Stijlvol design gecombineerd met een luxueuze afwerking, dat een duurzaam welzijn verzekert.

Iedereen is anders, dus iedereen zit anders. Daarom zijn de Originals uitgerust met tal van functies die inspelen op uw persoonlijk zitcomfort. Een verstelbare rugleuning of armlegger, een aanpasbare zithoogte of het unieke relax-mechanisme zorgen ervoor dat een Jori zitmeubel bijna op maat gemaakt lijkt.

Jori

Weergave: