Direct naar Leolux banken overzicht

Leolux is al jaren een populair design meubelmerk met vele designklassiekers op haar naam en ontwikkelt nog altijd hippe nieuwe ontwerpen die tot de verbeelding spreken. Uniek bij Leolux zijn de eindeloze mogelijkheden om zelf een meubel samen te stellen geheel naar uw eigen smaak. Bekijk in een paar klikken onze online collectie van Leolux met daarin robuuste houten tafels, trendy stoeltjes, comfortabele fauteuils, heerlijke leefbanken en strakke hoekbanken. Wiechers Wonen heeft zowel in Dwingeloo (Drenthe) als in Ommen (Overijssel, vlak bij Zwolle) een uitgebreide presentatie staan.

Leolux

Weergave:

De ontwerpen van Leolux kenmerken zich door een verfijnde afwerking, een hoog comfort en een kleurrijke presentatie. De meubels van Leolux worden op elk gebied met oog voor detail vervaardigd, of het nou gaat om de materiaal keuze, de afmetingen, het comfort of de sierlijke afwerking. De meubels van Leolux zijn om verliefd op te worden en jarenlang van te genieten. Kom langs bij Wiechers Wonen en laat u inspireren door onze Leolux collectie.

Kunstzinnig
Leolux en kunst zijn verbonden met elkaar. Al jarenlang werkt het merk samen met kunstenaars, designers en ambachtslieden voor het ontwikkelen van eigenzinnige creatieve designs die zich laten vertalen in meubels. Met de meubels van Leolux laat u zien wie u bent en geeft u uw huis persoonlijkheid en sfeer.

Leolux & zitcomfort
De zitmeubelen van Leolux hebben een hoog zitcomfort. Drie factoren zijn van belang voor dit zitcomfort; ergonomie, vering en schuim. Voor de ergonomie kunt u bij Leolux kiezen uit actief of passief zitten. Actief zitten vraagt om een vrij hoge zithoogte met hoge armleggers terwijl passief zitten een lage en diepe zit heeft met meer valling. In de zitmeubelen van Leolux zitten meerdere soorten schuim. De combinatie van meerdere soorten schuim zorgen voor een goede ondersteuning zonder dat de zitmeubel hard aanvoelt.

Leolux geschiedenis
Leolux Meubelen worden in Venlo geproduceerd. Leolux is niet altijd de merknaam geweest in het verleden heette het merk Venlose Zitmeubelenfabriek. Tegenwoordig wordt bijna de gehele collectie van Leolux in Nederland vervaardigd en kan het merk met trots "made in Holland" genoemd worden.

Leolux en ontwikkelingen.
Het bedrijf heeft vanaf 2012 een nieuwe directie. Nadat Jeroen Sanders een aantal jaren geleden afstand had genomen van het bedrijf en een directeur had aangesteld buiten de familie, is in 2012 besloten dat "kapitaal en arbeid weer samen kwamen". In dit jaar is Sebastiaan Sanders de nieuwe algemene directeur geworden.
Ook hij zorgt ervoor dat Leolux zich blijft ontwikkelen en innoveren.

Leolux en omgeving.
Wiechers Wonen is een grote Leolux dealer in de omgeving. Of het nu voor Zwolle, Groningen, Meppel, Assen, Wolvega, De Wijk, Nijverdal, Drenthe, Overijssel, Friesland, Groningen. Wiechers Wonen heeft 1 van de grootste collecties staan. Kijk hierboven welke collecties wij in onze prachtige winkels hebben staan en oordeel zelf. Wij beloven u, wij zullen u niet teleurstellen met onze winkels!