Interieuradvies
bij Wiechers Wonen
Afspraak maken
Categorieën

Interieuradvies

Interieuradvies plannen

Maak direct een afspraak om interieuradvies
in te plannen bij Wiechers Wonen

Afspraak maken

Bellen

Bel 0521 591 318(Dwingeloo) of 0529 453 933(Ommen) om met ons in contact te komen.
Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Mailen

Stuur een mail met uw vragen naar
Welkom@WiechersWonen.nl

Waarom Wiechers Wonen?

Team Wiechers Wonen

Totaaladvies

Totaaladvies voor uw interieur het gebied van vorm, kleur en materiaal

Bij Wiechers Wonen stoppen we niet bij het bepalen van een aantal nieuwe meubels. We denken graag met u mee over de gehele stijl van de ruimte(s) die u wilt aanpassen. Dit betekent dat we ook graag advies geven over accessoires, de indeling van ruimtes en wandbekleding.

Assortiment

Assortiment met Nederlandse kwaliteitsmerken tentoongesteld in twee grote showrooms

Bij Wiechers Wonen kunt u een groot aantal Nederlandse kwaliteitsmerken vinden. Van Bert Plantagie en Vitra tot Leolux en Linteloo. In onze showrooms, gevestigd in Dwingeloo en Ommen, kunt u uw hart ophalen op het gebied van interieur. Deze grote showrooms bevatten een groot gedeelte van onze collectie merken en producten in diverse uitvoeringen. Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk!

Persoonlijk en eerlijk advies

Persoonlijk en eerlijk advies door ons ervaren personeel

Onze interieuradviseurs gaan graag met u in gesprek om uw woonwensen te vertalen naar een prachtig interieurontwerp. Ze geven u graag persoonlijk en eerlijk advies. Niet alleen standaard kleuren en materialen, maar ook bijzondere en verrassende keuzes delen ze graag met u. Uiteraard maakt u altijd zelf de keuze.

Wat moet u meenemen voor uw afspraak?

Om een passend advies uit te brengen vragen wij u het volgende mee te nemen naar een eerste afspraak:

 1. Plattegrond van uw te stylen ruimte;
 2. Foto's van uw huidige interieur
 3. Foto's van de in te richten ruimte(s)
 4. Beeldmateriaal van diverse zaken die u in uw nieuwe interieur terug wilt zien;
 5. Voorbeelden van interieur items die u aanspreken.

Hoe werkt interieuradvies

Interieuradvies en styling

Wilt u uw interieur een update geven? Wij denken graag met u mee op het gebied van materialen, meubels en de indeling van ruimtes. Bij Wiechers Wonen adviseren wij niet alleen over nieuwe meubelen, maar ook voor bestaande meubelen in combinatie met de nieuwe meubels.

Uw stijl, ons advies

U weet wat u mooi vindt, maar vijf mooie meubels hoeven nog niet goed bij elkaar te staan. Wij brengen graag onze ideeën in voor uw nieuwe inrichting. U behoudt uw eigen stijl en wij zorgen voor de balans in uw interieur. Ideaal!

Onze werkwijze

We beginnen met een persoonlijk gesprek om te zien of de onderlinge klik er is en ons assortiment u aanspreekt. Daarnaast brengen we (samen met u) uw woonwensen in kaart. We definiëren uw stijl door het te hebben over kleuren, sfeer, materialen en merken. Nadat de woonwensen in kaart zijn gebracht, start onze interieuradviseur met het ontwerpen van uw nieuwe interieur.

Heeft u een goed gevoel bij onze interieuradviseurs en ons assortiment? Dan starten we met het ontwerpen van uw interieur. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na, waarna we onze ideeën hierop loslaten. Zo krijgt u een levensecht beeld van hoe verschillende interieuritems in uw eigen woonkamer tot hun recht komen.

In een tweede afspraak presenteren we onze ideeën. We noemen het ook wel 'interactief interieuradvies'. Wilt u namelijk ter plekke alternatieven bekijken? We passen het zo in onze 3D software aan. Wordt u blij van onze visie en ideeën? Dan bestellen we uw meubelen, zodat u snel van uw nieuwe interieur kunt genieten!

3D interieuradvies praktijkvoorbeelden

Een nieuw interieur is vaak lastig voor te stellen. Daarom maken we bij Wiechers Wonen een 3d-schets van uw nieuwe interieur. Door deze 3D-beelden is het voor u een stuk makkelijker te zien hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien. Wiechers Wonen heeft zowel in Dwingeloo als in Ommen beschikking over 3D software Navigram. Hiermee maken we een 3D voorstelling van de in te richten ruimte.
Op onze adviesschermen van 200 x 150 cm kunt u ons interieuradvies en interieurideeën en oplossingen alvast bekijken. Door onze grote adviesschermen komt de voorstelling extra tot leven en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst en kunnen zich inleven in uw situatie.
Bekijk hier enkele voorbeelden:
 • Interieuradvies Groningen

  Interieuradvies rondom Groningen

  Woont u in Groningen en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met een compleet stijladvies voor uw woning. Wij denken met u mee op het gebied van materialen, produc

 • Interieuradvies Zwolle

  Interieuradvies Zwolle

  Woont u in Zwolle en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen helpt u graag met een compleet woonadvies. Of het nu gaat om de mix van uw huidige en nieuwe meubelen, de positionering daarvan

 • Interieuradvies Assen

  Interieuradvies Assen

  Woont u in Assen en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen voorziet u graag in een volledig stylingadvies voor uw woning. Zo helpen wij met de keuze uit design meubelen en de inrichting d

Bekijk meer inspiratie

Overtuigd van onze werkwijze?

Bent u na het bekijken van onze praktijkvoorbeelden overtuigd van onze werkwijze?
Maak een afspraak zodat onze interieuradviseurs uw droominterieur werkelijkheid laten worden!

Interieuradvies plannen

Maak direct een afspraak om interieuradvies
in te plannen bij Wiechers Wonen

Afspraak maken