Interieuradvies
bij Wiechers Wonen
Categorieën

Hoe werkt interieuradvies

Interieuradvies en styling

Wilt u uw interieur een update geven? Wij denken graag met u mee op het gebied van materialen, meubels en de indeling van ruimtes. Bij Wiechers Wonen adviseren wij niet alleen over nieuwe meubelen, maar ook voor bestaande meubelen in combinatie met de nieuwe meubels.

Uw stijl, ons advies

U weet wat u mooi vindt, maar vijf mooie meubels hoeven nog niet goed bij elkaar te staan. Wij brengen graag onze ideeën in voor uw nieuwe inrichting. U behoudt uw eigen stijl en wij zorgen voor de balans in uw interieur. Ideaal!

Kom met ons in contact

Bellen

Bel 0521 591 318 (Dwingeloo) of 0529 453 933 (Ommen) om met ons in contact te komen. Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur).

Mailen

Stuur een mail met uw vragen naar Welkom@WiechersWonen.nl

Interieuradvies plannen

Maak direct een afspraak om interieuradvies in te plannen bij Wiechers Wonen

Afspraak maken
Persoonlijk interieuradvies

Onze werkwijze

  1. Stap 1: Woonwensen in kaart brengen
  2. Stap 2: Interieur ontwerpen
  3. Stap 3: Ontwerp bespreken

Stap 1: Woonwensen in kaart brengen

We beginnen met een persoonlijk gesprek om te zien of de onderlinge klik er is en ons assortiment u aanspreekt. Daarnaast brengen we (samen met u) uw woonwensen in kaart. We definiëren uw stijl door het te hebben over kleuren, sfeer, materialen en merken. Nadat de woonwensen in kaart zijn gebracht, start onze interieuradviseur met het ontwerpen van uw nieuwe interieur.

Stap 2: Interieur ontwerpen

Heeft u een goed gevoel bij onze interieuradviseurs en ons assortiment? Dan starten we met het ontwerpen van uw interieur. In ons bouwen we uw woonruimtes na, waarna we onze ontwerpen hierop loslaten. Zo krijgt u een levensecht van hoe diverse interieur items in uw woonruimtes staan.

Stap 3: Ontwerp bespreken

In een tweede afspraak nemen we het ontworpen interieur door. Eventuele wijzigingen nemen we ter plekke mee. Tenslotte worden de meubels en accessoires besteld, zodat u snel van uw nieuwe interieur kunt genieten!

Wat moet u meenemen voor uw afspraak?

Om een passend advies uit te brengen vragen wij u het volgende mee te nemen naar een eerste afspraak:

  1. Plattegrond van uw te stylen ruimte;
  2. Foto's van uw huidige interieur
  3. Foto's van de in te richten ruimte(s)
  4. Beeldmateriaal van diverse zaken die u in uw nieuwe interieur terug wilt zien;
  5. Voorbeelden van interieur items die u aanspreken.

Waarom Wiechers Wonen?

Bij Wiechers Wonen stoppen we niet bij het bepalen van een aantal nieuwe meubels. We denken graag met u mee over de gehele stijl van de ruimte(s) die u wilt aanpassen. Dit betekent dat we ook graag advies geven over accessoires, de indeling van ruimtes en wandbekleding.

Bij Wiechers Wonen kunt u een groot aantal Nederlandse kwaliteitsmerken vinden. Van Bert Plantagie en Vitra tot Leolux en Linteloo. In onze showrooms, gevestigd in Dwingeloo en Ommen, kunt u uw hart ophalen op het gebied van interieur. Deze grote showrooms bevatten een groot gedeelte van onze collectie merken en producten in diverse uitvoeringen. Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk!

Onze interieuradviseurs gaan graag met u in gesprek om uw woonwensen te vertalen naar een prachtig interieurontwerp. Ze geven u graag persoonlijk en eerlijk advies. Niet alleen standaard kleuren en materialen, maar ook bijzondere en verrassende keuzes delen ze graag met u. Uiteraard maakt u altijd zelf de keuze.

3D interieuradvies praktijkvoorbeelden

Een nieuw interieur is vaak lastig voor te stellen. Daarom maken we bij Wiechers Wonen een 3d-schets van uw nieuwe interieur. Door deze 3D-beelden is het voor u een stuk makkelijker te zien hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien. Wiechers Wonen heeft zowel in Dwingeloo als in Ommen beschikking over 3D software Navigram. Hiermee maken we een 3D voorstelling van de in te richten ruimte. Op onze adviesschermen van 200 x 150 cm kunt u ons interieuradvies en interieurideeën en oplossingen alvast bekijken. Door onze grote adviesschermen komt de voorstelling extra tot leven en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst en kunnen zich inleven in uw situatie. Bekijk hier enkele voorbeelden:

Bekijk meer inspiratie

Overtuigd van onze werkwijze?

Bent u na het bekijken van onze praktijkvoorbeelden overtuigd van onze werkwijze? Maak een afspraak zodat onze interieuradviseurs uw droominterieur werkelijkheid laten worden!