Interieuradvies Zwolle

Hoe zorg je ervoor, dat het interieuradvies wat je krijgt, je dromen uit laat komen? Deze klant in Zwolle heeft het ervaren. Hoe krijg je in een wat grotere woning toch sfeer in huis? Bij dit interieuradvies in Zwolle is uitgegaan van de kracht van de ruimte. Door op 3 verschillende plekken intimiteit te creëren, kan dit grote, samengestelde gezin uit Zwolle toch met velen in de woonkamer aanwezig zijn, is het toch gezellig en heeft iedereen zijn eigen ruimte. Door middel van onze 3D interieuradvies software hebben wij de kamer geheel nagebouwd en kan er interactief gekeken worden wat de beste mogelijkheden zijn.

De afstand tussen Zwolle en Ommen is circa 30 auto minuten. Voor dit gezin was het zeker de moeite waard om vanuit Zwolle naar Ommen te komen voor het advies.

In dit interieur

 • Arco Close
  Arco Close
 • Pilat&Pilat Dirk Jisk eettafel
  Pilat&Pilat Dirk Jisk eettafel
 • Gelderland 5470 fauteuil
  Gelderland 5470 fauteuil
 • Een poef: gezellig en functioneel
  Een poef: gezellig en functioneel
 • Interstar 218-40 kast
  Interstar 218-40 kast
 • Gelderland 6511 bank
  Gelderland 6511 bank
 • Brink en Campman Marble karpetten
  Brink en Campman Marble karpetten

Wilt u interieuradvies in Zwolle?

Wij hebben een ruim aanbod aan design meubelen op een korte afstand van Zwolle. Bij ons kunt u inspiratie opdoen of wij kunnen u deskundig advies geven. We maken een interieurplan op basis van uw woning. Ook houden we rekening met uw gezinssamenstelling om de ideale omgeving te creëren. Wilt u weten hoe interieuradvies bij Wiechers Wonen werkt? Lees dan hier hoe wij uw droom interieur kunnen verwezenlijken.

Wil u interieur inspiratie opdoen of advies ontvangen in de buurt van Zwolle? Onze meubelwinkel is ook gevestigd in Overijssel (in Ommen) en daardoor gemakkelijk bereikbaar vanaf Zwolle. Bekijk hier de route vanaf Zwolle naar Wiechers Wonen.