Interieuradvies Zwolle

Woont u in Zwolle en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen helpt u graag met een compleet woonadvies. Of het nu gaat om de mix van uw huidige en nieuwe meubelen, de positionering daarvan of materiaalkeuze: wij denken graag met u mee. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie aan woonmeubelen, ons gevarieerde design merkenaanbod en ons team van interieuradviseurs!

In dit interieur

 • Arco Close
  Arco Close
 • Pilat&Pilat Dirk Jisk eettafel
  Pilat&Pilat Dirk Jisk eettafel
 • Gelderland 5470 fauteuil
  Gelderland 5470 fauteuil
 • Een poef: gezellig en functioneel
  Een poef: gezellig en functioneel
 • Interstar 218-40 kast
  Interstar 218-40 kast
 • Gelderland 6511 bank
  Gelderland 6511 bank
 • Brink en Campman Marble karpetten
  Brink en Campman Marble karpetten

Advies voor uw interieur in Zwolle en omstreken nodig?

Bij Wiechers Wonen staan uw woonwensen op één. Zo luisteren onze interieurspecialisten naar uw wensen en ideeën. Bovendien zoeken we naar meubelen die het beste bij uw woonruimte passen. Om dit zo goed mogelijk te doen, bouwen we in onze 3D-software uw woning in Zwolle na. Hierdoor zijn we in staat om een realistisch beeld van uw nieuwe inrichting te schetsen. Bent u benieuwd hoe? Bekijk dan onderstaand een voorbeeld van een 3D-interieuradvies in Zwolle.

Interieuradvies voor uw woning in Midden-Nederland

Wiechers Wonen heeft twee showrooms: een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Omdat Zwolle vlakbij Ommen ligt, is deze vestiging waarschijnlijk het snelst bereikbaar voor u. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het realiseren van de inrichting van uw dromen! In onze woonwinkels vindt u een schitterend assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken van hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar interieuradvies voor uw woning in Zwolle? Neem voor meer informatie contact met ons op!