Categorieën

Design meubelen

Wat is nu design?

Veel mensen denken: Designmeubelen, dat is ongezellig of designmeubelen zijn meubelen in zwart wit, strakke vormen maar geen comfort. Tja, het woord designmeubelen is wel een beetje aan inflatie onderhevig.

Wat zegt Van Dale over Design?

Letterlijk zegt de Van Dale "vormgeving". Vormgeving is een ruim begrip wat niet echt iets zegt over design meubels. Design is eigenlijk een ontwerp wat jaren lang mee gaat en de tand des tijds van vormgeving overleeft. Voorbeelden zijn Artifort, Leolux, Montis, Vitra, Pastoe, Rolf Benz, Design on Stock, Gelderland meubelen enz. Al deze fabrikanten hebben prachtige producten in hun collecties die echt voor de titel 'Design meubels' in aanmerking komen.

Design meubelen… een bewuste keus


Bij Wiechers Wonen in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) vindt u een uitgebreide collectie design meubels. Omdat wij in 2 wat kleinere plaatsen zitten, wordt vaak gedacht dat het ook kleine winkels zijn. Groot is dan ook de verbazing van bezoekers die voor het eerst onze winkels binnenstappen. De ruimte, het vele daglicht, de zorg die aan de presentaties wordt besteedt, spat van de winkels af. Juist hier komen de design meubels prachtig tot hun recht. Designmeubels hebben vaak ruimte nodig, bij Wiechers Wonen krijgen ze deze ruimte. Juist daarom komen onze bezoekers niet alleen uit Drenthe of Overijssel. Ook de klanten uit Friesland en Groningen zijn totaal verbaasd.

Kom langs om onze design meubelcollectie te bekijken, waaronder: Leolux, Montis, Design on Stock, Rolf Benz, Pilat en Pilat, Desede, Artifort, enz.

In de winter ontvangen wij u graag bij onze open haard, in de zomer op ons buitenterras! Kom langs en laat u verrassen. WELKOM.