Categorieën

Design meubels Overijssel

Op veel plekken in Overijssel zijn design meubels te vinden. Maar bij Wiechers Wonen krijgt u altijd de beste indruk als het gaat om een nieuw interieur. Met het meest actuele aanbod op het gebied van design meubelen, onze prachtige lichte winkel en persoonlijke service krijgt u bij ons de beste indruk. Er zijn diverse boulevards door het land te vinden, maar gaat u voor een persoonlijk interieur en woont u in Overijssel? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze lichte woonwinkel.

Design meubelmerken Overijssel

Wij presenteren de merken: Montis, Gelderland, Pastoe, Bert Plantagie, Label, Leolux, Pilat en Pilat, Artifort, Arco, Cloak, Design on Stock, Karat kasten, Eyye, enz. Kortom: Veel Dutch Design.

Waar kun je de designmeubelen kopen?

Bij Wiechers Wonen in Ommen (Overijssel) krijgt u een prachtig overzicht van alle design meubelen bij elkaar. Deze uitzonderlijke woonwinkel zou wel eens de design meubelwinkel kunnen zijn met het meeste daglicht! Omdat de winkel gelegen is in een bosachtige omgeving is bij de meest recente verbouw (2013) heel veel muur weggehaald en glas voor terug geplaatst. Het effect? Prachtig daglicht, waardoor u altijd de kleuren goed kan beoordelen. Daglicht geeft het beste de kleuren weer. In onze winkel in Ommen is dit goed te ervaren.

Wat voor afstand ligt Ommen nu? Zwolle Ommen is ongeveer maar 20 minuten rijden. Zie hier de route van Zwolle naar onze woon winkel. Almelo Ommen is ongeveer 40 minuten rijden. Kortom: de afstanden vallen mee en wij weten het zeker: als u van designmeubels houdt, dan zullen wij u niet teleurstellen. De winkel is groter dan u denkt. Onze collecties zijn zeer zorgvuldig uitgezocht en worden met grote zorg gepresenteerd. Als u op de N48 rijd van Zwolle naar Hardenberg / Almelo, dan ziet u een beetje verscholen in het bos, onze designwinkel liggen. Zeer onderscheidend door zijn karakteristieke bouw met de piramides.

Graag ontvangen wij u in onze winkel. In de winter bij onze sfeervolle open haard, in de zomer op ons prachtige terras.Welkom in de design meubelzaak met het meeste daglicht!