Categorieën

Eetkamerstoelen van Wiechers Wonen

Een eetkamerstoel is een comfortabele stoel welke ideaal te gebruiken is als zitplek aan uw eettafel. De eetkamer wordt tegenwoordig veel meer gebruikt als leefruimte dan vroeger. Natafelen is een zekere zaak met een van de eetkamerstoelen van Wiechers Wonen, omdat het hiermee een plek is om samen te komen met familie en vrienden. Door de toenemende vraag naar comfortabele en stijlvolle eetkamerstoelen zijn de mogelijkheden eindeloos. Natafelen was nog nooit zo comfortabel!

Welke eetkamerstoel past bij mij?

De eetkamer wordt ook wel het kloppende hart van het huis genoemd. Daarom is het belangrijk dat de stoelen comfortabel zijn en bij uw interieur passen. De keuze voor de juiste eetkamerstoel is niet alleen gebaseerd op smaak, maar ook op basis van comfort. Het voordeel van een eetkamerstoel van Wiechers Wonen is dat er één is voor ieders smaak. Onze collectie eettafelstoelen is gemakkelijk te combineren met onze eettafels, of met uw huidige eettafel. Ontdek in een van onze woonwinkels welke stijl bij u past.

Tip: Heeft u specifieke vragen zoals de onderstaande over de eetkamerstoelen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Hoe hoog is een eetkamerstoel?
  • Welke kleur eetkamerstoel past bij mijn interieur?
  • Is een eetkamerstoel met houten poten handig?

Leren eetkamerstoel

Bij Wiechers Wonen heeft u de keuze uit diverse comfortabele leren eetstoelen. Een leren stoel oogt robuust en zorgt voor een stoere uitstraling. Ook bij eetkamerstoelen is de materiaalkeuze van groot belang. Bent u op zoek naar een eetkamerstoel die past bij een industriële woonstijl? Ga dan voor een eetkamerstoel met een bruine of zwarte leren zitting.

Voordeel: Leer is gemakkelijk schoon te houden, gaat lang mee én zorgt voor een luxe uitstraling in uw eetkamer.

Eetkamerstoelen met armleuningen

Bent u op zoek naar een stoel met extra comfort? Kies dan voor een design eetkamerstoel met armleuningen. De armleuningen zorgen voor meer ontspanning, maar ook voor een chique, robuuste of industriële uitstraling.

Tip: Houd rekening met de hoogte van de tafel. Door uw stoel helemaal onder de tafel te plaatsen, creëert u meer ruimte. Echter past een stoel niet altijd onder de tafel. Let hier daarom op.

Eetkamerstoelen met wieltjes

Een eetkamerstoel met wieltjes heeft net iets extra’s. In tegenstelling tot een zware massieve stoel, kunt u door een stoel met wieltjes eenvoudig aan tafel schuiven. Dankzij de wieltjes voorkomt u strepen op de vloer. Echter zorgt een eetkamerstoel op wielen wel voor een modern uiterlijk.

Voordeel: Dankzij de wieltjes is de stoel makkelijk verplaatsbaar, wat ideaal is tijdens het schoonmaken.

Waar kan ik de eetkamerstoelen van Wiechers Wonen kopen?

Bekijk ons assortiment eetkamerstoelen online. Onze eetkamerstoelen kunt u bij één van onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen kopen. Heeft u een vraag of een opmerking? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op of bezoek onze winkels.

Eetkamerstoelen van design merken

Weergave: