Categorieën

Op zoek naar meubelen voor uw luxe eetkamer?

Luxe eetkamer tafels en stoelen koop je bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen

Uw luxe eetkamer is een plek waar u veel tijd doorbrengt. Dineren met het gezin, gezellige avonden borrelen met vrienden of spelletjes spelen met familie: gezelligheid en comfort staan voorop! Geef uw eetkamer een upgrade met een nieuwe eettafel, eetkamerstoelen of een nieuwe lamp boven de tafel.

De perfecte eettafel voor uw luxe eetkamer

Een fijne eettafel is onmisbaar in uw luxe eetkamer. Bij de keuze voor de perfecte eettafel zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld de vorm: gaat u voor een rechthoekige, een ovale of een ronde tafel of kiest u voor een tafel in een organische vorm? Ook het materiaal van de tafel heeft grote invloed op de uitstraling van uw eetkamer. Een houten tafel geeft een stoere, natuurlijke look, terwijl keramiek een prachtige strakke uitstraling geeft.

Bij Wiechers Wonen vindt u onder andere eettafels van de volgende design merken:

Comfortabele eetkamerstoelen

V8uB5vvCiiYaegZMNTHLTot5WbunR7iD9bt8IiwsBn-UijrT_L3ER9mc5_qqxtFqdERR-gkcfqIzZhv4CQwoK6ITt6fpeDLLJTlGj_4GvRdyAFDKmvcKPyfAkOw578TW0cF8Om7BolUyT6d1gQ

Luxe eetkamers worden tegenwoordig gebruikt voor veel meer dan alleen maar eten: vaak is de eetkamer het hart van het huis geworden. Comfortabele eetkamerstoelen zijn daarom belangrijker dan ooit. Wij werken samen met verschillende leveranciers van design eetkamerstoelen, zoals:

​​​​​​​Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

Sfeervolle verlichting in uw luxe eetkamer

Wh3sJwT5rHLVCZkpvTN1P_foTd0531iAngWXkHSWl28nahDXM1wtUzDs4aqsyhxpHEV2YNiq770nbklLX5nSQPMVuSN5X2xRBAH0NBQTsVrgcDL__-yvQXzXmuMXDrCtY6lA2DPKkHaHwm7WMw

Het juiste licht boven de eettafel maakt een gezellige avond met familie of vrienden helemaal af. Het design van de lamp en de hoeveelheid licht die de lamp geeft zijn belangrijk voor de keuze van de juiste lamp. Twijfelt u over het kiezen van een nieuwe lamp voor uw luxe eetkamer? Onze interieurstylisten kijken graag met u mee! Bij Wiechers Wonen vindt u prachtige lampen van topmerken, waaronder:

Dé woonwinkel voor uw luxe eetkamer

Wiechers Wonen heeft een groot aanbod aan prachtige design meubelen voor uw luxe eetkamer. Van schitterende tafels tot comfortabele eetkamerstoelen en meer: bij onze woonwinkels slaagt u zeker! Onze interieurontwerpers helpen u graag met het inrichten van uw eetkamer. Wij hebben speciale 3D-software, waarmee we een visuele weergave van uw huidige eetkamer maken - met daarin de meubelen van uw keuze! Zo krijgt u een helder beeld van hoe uw luxe eetkamer eruit komt te zien met die nieuwe tafel en eetkamerstoelen erin! Plan direct een afspraak voor interieuradvies in of neem contact met ons op voor meer informatie.