Categorieën Direct naar Gelderland banken overzicht

Gelderland

Gelderland meubelen staan bekend om hun kwaliteit en tijdloze design meubels. Een Gelderland bank gaat lang mee, is erg comfortabel en een typisch voorbeeld van Dutch Design. Designers Henk Vos, Jan des Bouvrie, Scholten & Baijings en Helen van Berkel zijn een kleine greep van de Nederlandse topontwerpers die samen hebben gewerkt met Gelderland.

Gelderland banken

Met een Gelderland bank haalt u sfeer in uw woonkamer of zithoek. De design banken van Gelderland staan bekend om hun hoekige vormen en hebben een strakke vormgeving. De leren banken zijn geïnspireerd op Scandinavisch design en geschikt voor een minimalistisch interieur.

Gelderland 4800 bank

De Gelderland banken zijn een typisch voorbeeld van Dutch Design . Zo is de 4800 bank van Gelderland één van de klassiekers waar het merk om bekend staat. Deze bank is ontworpen door Henk Vos. Bij dit zitmeubel vormen de armleuningen één geheel, waardoor het perfecte zitcomfort is gecreëerd. De 4800 collectie is in veel verschillende varianten leverbaar zoals hoekbanken en tweezitsbanken.

Gelderland 6511 bank

De Gelderland 6511 bank staat bekend om zijn strakke en eenvoudige ontwerp. U kunt de verschillende elementen zelf samenstellen en daarom perfect matchen met de wensen van uw interieur.

Waar kunt u de meubels van Gelderland kopen?

Bekijk onze online collectie van Gelderland of bezoek één van onze woonwinkels. Onze winkels in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) beschikken over een uitgebreide collectie Gelderland banken. Bekijk hier onze winkels of neem contact op voor vragen of interieuradvies.

Gelderland banken

Weergave: