Categorieën Direct naar Cloak overzicht

Cloak design meubelen

De zitmeubelen van Cloak staan bekend om hun strakke vormgeving en stijlvolle maar eenvoudige designs. De banken van Cloak zien er strak uit én zijn daarnaast ontzettend eigentijds en zeer comfortabel. U vindt een opmerkelijke serie banken en fauteuils bij Cloak, die strak zijn vormgegeven en perfect uitgevoerd.

Cloak banken

Ontdek de collectie Cloak banken bij Wiechers Wonen. De design banken van Cloak zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Hierdoor geeft het bankstel uw interieur de gewenste uitstraling.

Cloak bank Lake

De Cloak bank Lake kunt u geheel indelen naar eigen wens. Gaat u voor een solitaire bank, hoekbank opstelling of toch liever voor een ziteiland? De mogelijkheden met de Lake bank van Cloak zijn eindeloos.

Cloak bank Sky

De gekleurde Sky bank van Cloak ziet er niet alleen ontzettend tijdloos en strak uit, hij heeft ook nog eens geweldig zitcomfort. Door zijn elegante design is de bank erg ruimtelijk en brengt hij rust in uw interieur. Hij geeft uw woonkamer of zithoek hierdoor een moderne uitstraling.

Cloak bank Sand

De Cloak bank Sand is een strak vormgegeven bank waarbij u kunt kiezen voor de tweezitsbank of driezitsbank. Deze Cloak bank is een strak ogende bank die u perfect kunt combineren met een groot karpet en moderne salontafel.

Cloak fauteuil Pebble

Bent u op zoek naar meer variatie in uw woonkamer of zithoek? Creëer dit door uw Cloak bank te combineren met een comfortabele design fauteuil. De Cloak fauteuil Pebble onderscheid zich doordat hij heerlijk zit. U kunt deze stoel daarnaast zelf samenstellen tot draaifauteuil met een draaivoet of een houten onderstel.

Waar kunt u de meubels van Cloak kopen?

Bekijk onze online collectie van Cloak of bezoek één van onze woonwinkels. Onze winkels in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) beschikken over een uitgebreide collectie Cloak zitmeubelen. Bekijk hier onze winkels of neem contact op voor vragen of interieuradvies.

Cloak

Weergave: