Categorieën Direct naar Metaform overzicht

Metaform

Flexibiliteit en maatwerk komen samen in de design meubels van Metaform. Bijna alle meubels kunnen op maat worden gemaakt. De collectie van Metaform bestaat voornamelijk uit bijzet-, salon- en eettafels. Hierbij is het frame van gelakt-, verchroomd- of roestvrij staal (RVS). Laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden die Metaform biedt om meubels aan te passen.

Metaform tafel

De tafels van Metaform hebben een eigentijdse uitstraling en zijn in elke gewenste maat leverbaar. Ook kunt u ervoor kiezen verschillende materialen weloverwogen met elkaar te combineren. De meeste tafels van Metaform herkent u aan hun glazen tafelblad. Een glazen tafel zorgt voor een optisch ruim effect. Hierdoor zijn ze perfect voor een klein interieur.

Metaform salontafel

De meeste Metaform salontafels hebben een design dat geschikt is voor ieder interieur. De Metaform K1 salontafel is een tijdloos ontwerp van keramiek. De tafel is simpel en toch praktisch door de toegepaste materialen. Combineer hem met onze uitgebreide designmeubels, zoals banken en fauteuils.

Metaform bijzettafel

De bijzettafels van Metaform zijn slank en eenvoudig vormgegeven. De Metaform bijzettafels staan bekend om het strakke noch moderne design. Ontdek bijvoorbeeld de Metaform Torquent bijzettafel en de Metaform Wishbone bijzettafel.

Metaform eettafel

Niets is fijner dan een eettafel om heerlijk met het gezin aan eten. Een Metaform eettafel is maatwerk en kan met verschillende materialen en afmetingen worden gemaakt. Zo is er altijd een eettafel die voldoet aan uw wensen en precies past in uw eetkamer.

Metaform

Weergave: