Categorieën

Luxe tafels bij Wiechers Wonen

Luxe tafels van merken als Artifort, Bert Plantagie en Pilat&Pilat koopt u in Dwingeloo en Ommen

Bent u op zoek naar luxe tafels? Kom dan eens langs in een van onze showrooms of bekijk onze uitgebreide collectie online! In onze collectie vindt u onder andere luxe salontafels, bijzettafels en eettafels. Naast luxe tafels helpen we u graag met andere luxe meubelen, zoals luxe stoelen, luxe fauteuils, luxe bankstellen en meer.

We zijn de trotse leverancier van verschillende prachtige design meubelmerken, zoals:

Lees meer over de collectie luxe meubelen van Wiechers Wonen.

De grootste collectie luxe tafels

Luxe design tafels van Leolux, Pilat&Pilat, Artifort en meer

Wij bieden een grote collectie aan luxe tafels aan, van verschillende luxe design merken uit binnen- en buitenland. Houdt u van houten tafels? Dan zijn de luxe tafels van Pilat&Pilat echt iets voor u. De karakteristieke meubelen van dit oer-Hollandse merk hebben een robuuste en chique uitstraling. Neem bijvoorbeeld de Pake Sytse tafel: het uitgesproken onderstel maken deze tafel een echte eyecatcher, die ook nog eens in verschillende vormen en houtsoorten te verkrijgen is.

Bert Plantagie is ook zo'n mooi, Nederlands merk. De Edge eetkamertafel is een moderne en zeer verfijnde luxe tafel, waarbij het blad gemaakt is van keramiek. Dit geeft een prachtige uitstraling en is ook nog eens krasvast en niet poreus.

Vind luxe tafels die passen bij uw interieur

Luxe tafels voor uw woonkamer of keuken koopt u bij Wiechers Wonen

Een luxe tafel is een persoonlijke keuze; de tafel moet natuurlijk goed passen in uw huidige interieur. Onze interieurstylisten hebben veel ervaring in het op maat samenstellen van interieurs en die kennis zetten ze graag voor u in. Met onze speciale software kunnen zij een 3D-weergave maken van uw eetkamer: zo kunt u een perfecte indruk krijgen van hoe die luxe tafel in uw eetkamer staat!

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een nieuwe tafel?

Bijj het aanschaffen van een nieuwe, luxe tafel zijn er enkele zaken om goed over na te denken. De tafel moet bijvoorbeeld passen in uw interieur én bij uw eetstoelen. Ook de lamp boven de eettafel is van belang, evenals de vorm en het formaat van de tafel. Het aantal personen in uw huishouden is hierbij van belang en ook de ruimte in uw eetkamer is iets om rekening mee te houden. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze, kom langs of neem contact met ons op.

Uw adres voor luxe tafels

Wiechers Wonen is hét adres voor luxe tafels en andere luxe meubelen. Kom langs in een van onze showrooms in Dwingeloo of Ommen, onze gespecialiseerde interieuradviseurs helpen u graag met uw keuze voor luxe meubelen. Heeft u vragen over een van onze luxe tafels, wilt u meer weten over ons of kunnen we u helpen bij het samenstellen van een nieuw interieur? Plan een afspraak in of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen over onze luxe tafels(later aanvullen)

  • Hoe onderhoud je een tafel?

  • Welke tafel past bij mijn interieur?

  • Welke kleur stoelen bij mijn nieuwe luxe tafel?

  • Hoe hoog hang je een lamp boven de tafel?

  • Hoe ver zet je een tafel van de muur?