Categorieën

Design meubels Friesland

Welke winkel in Friesland is zo gespecialiseerd in designmeubels als Wiechers Wonen? Is het de moeite om Friesland te verlaten, en naar Drenthe te rijden als u design meubelen zoekt? Veel mensen, dus ook uit Friesland, zijn totaal verrast dat zo'n kleine plaats als Dwingeloo zo een grote meubelzaak heeft. Een winkel die heel bewust heeft gekozen voor moderne designmeubelen, maar nadrukkelijk ook: erg sfeervol en ruimtelijk gepresenteerd!

Waag de stap en kom eens over de grens van Friesland naar Drenthe. U zult niet teleurgesteld zijn! Veel van onze bezoekers verwachten niet zo'n grote winkel! Daarnaast is het voor ons uiteraard geen enkel probleem om de meubelen in Friesland te bezorgen.

Design meubelmerken Friesland

Wij zijn dealer van o.a. Leolux, Montis, Gelderland, Bert Plantagie, Pastoe, Design on Stock, Label, Hülsta, Metaform, Spectral, Linteloo, enz. Kortom: designmeubelen om uw vingers bij af te likken. Wilt u lezen wat klanten over ons zeggen? Klik dan op onze Reviews.

Waar vindt u een royale collectie Design meubelen in Friesland?

Op korte afstand van Friesland vind je de woonwinkel van Wiechers Wonen. De route van Drachten naar de woonwinkel is maar een half uur rijden en van Leeuwarden 50 minuten. Bekijk de route van Leeuwarden, Heerenveen naar Wiechers Wonen.

Dus Friesland: Welkom bij Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen. Wij zullen u verrassen!