Categorieën Direct naar Linteloo overzicht

Linteloo designmeubels

Laat u inspireren door onze collectie van Linteloo meubels en haal de warme beleving van Linteloo in huis. Het echte Linteloo gevoel heeft een feel good factor die in alle meubels terug te vinden is. Bij Wiechers Wonen vindt u banken, fauteuils, stoelen en tafels van Linteloo .

Dit Nederlandse merk ontwerpt eigentijdse meubels voor een modern en sfeervol wooncomfort. De banken van Linteloo zijn fijne leefbanken waarin u heerlijk kunt relaxen tussen de kussens.

Linteloo
trekt diverse Nederlandse ontwerpers aan voor het ontwerpen van haar collectie. Op onze website vindt u ontwerpen van onder andere Roderick Vos, Jan des Bouvrie en Henk Vos. Bij Wiechers Wonen vindt u altijd de laatste woontrends. Maar ook design klassiekers staan in onze collectie, zoals de "Easy living" bank van Linteloo.

De tijdloze meubels van Linteloo zijn van hoge kwaliteit en blijven jarenlang mooi in design en materiaal. De brede collecite van Linteloo geeft de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Kom langs in een van onze woonwinkels voor een gratis interieuradvies. Bij Wiechers Wonen kunnen wij door middel van een 3D roomplanner uw woonkamer met de door u gekozen Linteloo meubel virtueel presenteren.

Linteloo

Weergave: