Categorieën

3D planner.

Met behulp van onze 3D planner kunt u zich alvast een voorstelling maken van uw nieuwe inrichting. Wiechers Wonen heeft zowel in Dwingeloo als in Ommen beschikking over 3D software Navigram. Hiermee maken we een 3D voorstelling van de in te richten ruimte. Op onze adviesschermen van 200 x 150 cm kunt u ons interieuradvies en interieurideeën en oplossingen alvast bekijken. Door onze grote adviesschermen komt de voorstelling extra tot leven en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst en kunnen zich inleven in uw situatie.

Hoe werkt dat nu, dat interieuradvies?

Veel mensen vragen zich af, hoe werkt dat interieuradvies nu? Wij hebben een filmpje gemaakt, waarin wij vertellen hoe wij werken. Klik hier om het filmpje te zien.

Wat moet ik meenemen?

Onze adviseurs willen zich perfect kunnen inleven in uw situatie. Daarom adviseren wij u het volgende mee te nemen naar het persoonlijk woonadviesgesprek:

  • Plattegronden en maten van de in te richten ruimte.
  • Foto's van de in te richten ruimte.
  • Foto's van uw huidige interieur.

Aan de hand van de door u opgegeven maten en plattegronden, creëren onze interieuradviseurs een 3D-woonadvies.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig? Overtuigd van ons kunnen? Maak gebruik van onze afsprakenplanner en maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies in een van onze vestigingen in Dwingeloo of Ommen. U kunt natuurlijk ook bellen met een van onze medewerkers.