Interieuradvies Groningen

Van strak en koel naar warm en organisch: Interieuradvies in Groningen. In het vorige interieur van deze klant uit Groningen, waren het de koele kleuren en strakke vormen die dominant waren. Toen de klant bij ons kwam voor interieuradvies wilde deze het helemaal anders. Zachtere vriendelijke vormen. Hij wilde graag een bank waar hij lekker onderuitgezakt kon tv kijken, zij graag een actieve stoel met een korte zit.

Vanwege een dragende muur bleef er altijd een kolom in de kamer staan. Door de later aangebrachte haard aan deze kolom te koppelen, werd de openhaard met kolom geïntegreerd in de woonkamer. Met het organisch gevormde kleed, in combinatie met de ovale tafel in de eethoek, zorgt dit interieuradvies in Groningen gevoelsmatig voor een nog vriendelijker, zachtere uitstraling. De booglamp boven de tafel maakt dit geheel af.
Door in dit interieuradvies heel subtiel rondere vormen toe te passen met warme kleuren was dit een totale metamorfose. De strakke, koele kleuren uit hun vorige interieur was door deze klant snel vergeten.

Wilt u meer informatie over de producten? Klik dan op de paarse bolletjes en u ziet meer.

In dit interieur

 • Gelderland 6400 hoekbank
  Gelderland 6400 Hoekbank vindt u bij Wiechers Wonen. Meer weten? Bekijk de collectie online en bezoek onze showroom.
 • Pastoe Vision
  De Pastoe Vision is een driedimensionaal opbergsysteem met vele mogelijkheden. Bij Wiechers Wonen vindt u vele Pastoe elementen online.
 • Harvink Alowa
  Harvink Alowa fauteuil
 • Artifort Bras Highback fauteuil
  Artifort Bras Highback fauteuil

Wilt u interieuradvies in Groningen?

Een nieuw interieur met onze mooie design meubelen brengt nieuw leven in huis. Of u nu verhuist bent, een nieuwe woning heeft gekocht of toe bent aan verandering, laat u inspireren met een nieuwe inrichting. We hebben veel klanten uit Groningen die bij ons advies komen inwinnen. Neem vrijblijvend contact met ons op om ook uw eigen interieuradvies te ontvangen. Wilt u weten hoe interieuradvies werkt? Lees dan hier hoe wij uw droom interieur kunnenverwezenlijken.

Wilt u interieur inspiratie opdoen? Onze meubelwinkel is gemakkelijk bereikbaar vanaf Groningen. Bekijk hier de route vanaf Groningen naar Wiechers Wonen.