Interieuradvies rondom Groningen

Woont u in Groningen en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen helpen we u graag met een compleet stijladvies voor uw woning. Wij denken met u mee op het gebied van materialen, producten, de indeling van ruimtes én het gebruik van uw huidige meubelen. We nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door onze grote collecties, variatie aan design merken en ons team van woonstylisten!

In dit interieur

  • Gelderland 6400 hoekbank
    Gelderland 6400 hoekbank
  • Pastoe Vision
    Pastoe Vision
  • Harvink Alowa
    Harvink Alowa

Professioneel interieuradvies voor uw woning in Groningen en omstreken

Bij Wiechers Wonen zetten wij uw interieurwensen op één. Onze interieurspecialisten luisteren naar uw wensen en weten u te verrassen met de mooiste items voor uw woning. In onze 3D-software bouwen we uw woonruimtes na en geven we u een levensecht beeld van uw nieuwe interieur in Groningen. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe inrichting eruit komt te zien! Zie onderstaand een uitgewerkt voorbeeld van een interieuradvies in Groningen.

Bent u op zoek naar interieuradvies in Noord-Nederland?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Onze woonwinkels zijn dus goed bereikbaar vanuit de drie noordelijke provincies, waaronder Groningen. Ons team van interieurspecialisten staat dagelijks klaar om u te helpen met het woonadvies van uw dromen! In onze showrooms kunt u een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken ontdekken.

Wilt u meer weten over interieuradvies voor uw woning in Groningen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!