Interieuradvies Assen

Woont u in Assen en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen voorziet u graag in een volledig stylingadvies voor uw woning. Zo helpen wij met de keuze uit design meubelen en de inrichting daarvan in uw woning, in combinatie met uw huidige meubelen. Bij Wiechers Wonen kunt u inspiratievol verdwalen door onze brede selectie aan prachtige meubelen en ons scala aan design merken. Ons team van woonadviseurs staat altijd voor u klaar!

In dit interieur

 • Gelderland Sky high fauteuil
  Gelderland Sky high fauteuil
 • Artifort Mare vast rugkussen bank / hoekbank
  Artifort Mare vast rugkussen bank / hoekbank
 • Brink en Campman Marble karpetten
  Brink en Campman Marble karpetten
 • Pastoe Vision elements tv-kast
  Pastoe Vision elements tv-kast
 • Arco Close
  Arco Close

Op zoek naar stylingadvies voor uw woning in Assen?

Wiechers Wonen stelt uw woonwensen centraal. Onze interieurstylisten denken graag met u mee en brengen uw woonwensen en voorkeuren qua meubelen in kaart. Zo gaan we samen op zoek naar de meubelen die het beste passen bij uw woonruimte én binnen uw stijl. Om dit zo optimaal mogelijk te doen, bouwen we in onze 3D-software uw woning in Assen na. Hierdoor zijn we in staat om een realistisch beeld van uw nieuwe inrichting te schetsen. Bent u benieuwd hoe? Bekijk dan onderstaand een voorbeeld van een 3D-interieuradvies in Assen.

Advies voor uw interieur in Drenthe nodig?

Wiechers Wonen heeft twee showrooms: een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. De woonwinkel in Dwingeloo is voor bezoekers vanuit Assen en de rest van de provincie Drenthe het beste bereikbaar. Onze interieurspecialisten helpen u graag met het realiseren van de inrichting van uw dromen! Laat u inspireren door het prachtige assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken in onze woonwinkels.

Bent u benieuwd naar interieuradvies voor uw woning in Assen? Neem voor meer informatie contact met ons op!