Linteloo Isola

De eetkamertafel Isola van Linteloo is een uniek ontwerp van de Nederlandse ontwerper Roderick Vos. Wat deze tafel bijzonder maakt, is de inspiratie achter het ontwerp en de uitvoering ervan. Wat zijn nu de onderscheidende kenmerken van de Isola eetkamertafel?
Als eerste de inspiratie: Roderick Vos haalde zijn inspiratie uit de natuur, specifiek de patronen die golven achterlaten op zandstranden, voor het ontwerpen van de Isola tafelserie. Deze ‘golven’ zijn nog steeds prachtig te zien op de tafel.
Het is wel een heel bijzonder ontwerp: In tegenstelling tot de conventionele ronde, vierkante of rechthoekige tafels, heeft de Isola eetkamertafel een organisch silhouet. Dit komt tot uiting in de vorm van de tafelbladen in de serie, die dus nauwkeurig gefreesde ringen bevatten.
De Isola tafel is volledig gemaakt van eikenhout, wat het een authentieke en pure uitstraling geeft. Het massieve eikenhout is afgewerkt met een white wash olie, wat bijdraagt aan de natuurlijke esthetiek van de tafel. De tafel is leverbaar in diverse maatvoeringen en kan dienen als eetkamertafel, salontafel en bijzettafel, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende ruimtes.
De combinatie van natuurlijke inspiratie, een uniek ontwerp, hoogwaardige materialen, veelzijdigheid in gebruik en uitstekend vakmanschap maken de Isola eetkamertafel van Linteloo een bijzondere en opmerkelijke keuze.

Wilt u de mogelijke maten weten? Klik dan hier voor de mogelijkheden met maten voor tafel Linteloo Isola (PDF wordt gedownload)

Productinfo aanvragen

U kunt Linteloo Isola toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Linteloo Isola in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies