Categorieën

Design meubels Drenthe

Drenthe heeft veel moois te bieden. Naast de nationale parken, het prachtige Drents Museum en nog authentieke brinken heeft Drenthe nog wat te bieden. Design meubels! Gepresenteerd in een karakteristiek gebouw met bijzondere puntjes komt u in een inspirerende omgeving waar de mooiste design meubels worden gepresenteerd. Het bedrijf? Wiechers Wonen in Drenthe.

Een winkel met heel veel daglicht, ruimtelijke opstellingen om de design meubels zo goed mogelijk uit te laten komen en veel groter dan u denkt. Wat kan dat nu voor design winkel zijn in Dwingeloo? Mooier dan u denkt, groter dan u denkt, een echte ontdekking!

Design meubelmerken Drenthe

Onze design meubel collectie bevat onder andere de volgende merken: Design on Stock, Leolux, Pastoe, Arco, Gelderland, Hülsta, Vitra, Montis, Pode, Artifort, Linteloo, Pilat en Pilat, Bert Plantagie, Eyye, Rolf Benz, enz. Bestaand uit een enorm divers aanbod van meubels van stoelen tot luxe ligbanken.

Wilt u een indruk, hoe onze design meubelen worden gepresenteerd? Klik dan hier voor een slide show. Of bent u nieuwsgieriger wat klanten van ons vinden? Als u de reviews wilt lezen, klik dan hier.

Design meubelen Kopen?

Misschien staat in Dwingeloo wel de mooiste Design meubel collectie van heel Drenthe bij elkaar. Bij onze meubelwinkel kunt u inspiratie opdoen, interieuradvies ontvangen en de mooiste meubelen kopen. Graag nodigen wij u uit om de sfeer en gezelligheid in onze winkels te ervaren. In de zomer heerlijk op ons terras, uitkijkend over de oude, uitgestrekte Drentse Es en het stroomdal, in de winter lekker warm bij de open haard. WELKOM.

Woon en meubel winkel Wiechers Wonen Drenthe