Categorieën

Design meubels Groningen

Als u design meubels zoekt, maar het niet kan vinden in de stad Groningen of provincie Groningen, waar kunt u dan terecht voor mooie design meubels? Zijn de winkels in de stad nog wel persoonlijk en gastvrij? Of wilt u gewoon een keer heel iets anders en nieuws? Als inwoner van Groningen zou u Drenthe eens moeten proberen. Als liefhebber van mooie designmeubelen, zult u naar Dwingeloo moeten. De Drentse gastvrijheid zult u als Groninger echt ervaren.

U komt natuurlijk voor de designmeubelen, maar gastvrijheid en ruimte, dat hoort er toch wel bij? Omdat wij, Wiechers Wonen in Dwingeloo, in een kleine plaats zitten, verwachten mensen niet vaak een grote winkel. Maar, wij zijn groter dan u denkt. Niet kiezen is verliezen!

Design meubelmerken Groningen

Wij hebben met onze beide winkels in Ommen (Overijssel) en Dwingeloo (Drenthe) duidelijk gekozen voor design meubels. Wij hebben geen slaapkamers, geen klassiek, geen meeneemmeubelen. Wel prachtige meubelen van Leolux, Montis, Gelderland, Pastoe, Rolf Benz, Pilat en Pilat, Artifort, Design on Stock, Bert Plantagie, Karat Kasten, Pode, Interstar kasten, Vitra (bekend van Eames), enz. Onze collectie aan design meubelen zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel modern als klassieke interieurs.

Waar kun je de designmeubelen kopen?

Koop bij Wiechers Wonen design meubelen of kom langs voor interieuradvies. Van Groningen stad naar onze woonwinkel in Dwingeloo is het ongeveer 45 minuten rijden. Dwingeloo Veendam is dankzij de nieuwe weg, ongeveer 40 minuten rijden. Kortom: Als u echte mooie designmeubelen wilt zien, is de beloning na 3 kwartier rijden heel groot. Wilt u zelf kijken hoever het rijden is naar Dwingeloo of Ommen? Klik dan hier voor de routeplanner.

Graag ontvangen wij u in onze design meubel zaak. In de zomer gezellig op ons terras buiten, in de winter heerlijk bij de warme open haard. Wij zullen u niet teleurstellen!

designs meubel interieur groningen