Jouw interieur, ons adviesAfspraak plannen
Categorieën

Hoe werkt interieuradvies

Wat kunt u verwachten van vrijblijvend interieuradvies?

Een eerste woonadvies zal vooral een inventarisatie van uw wensen zijn. Wij zullen uw woonruimte analyseren en kijken hoe wij uw woonwensen het beste in uw meegenomen schets kunnen toepassen. Klikt het tussen uw wensen en onze mogelijkheden? Dan maken we graag een vervolgafspraak!

Wat moet u meenemen voor uw afspraak?

Om u goed van dienst te kunnen zijn adviseren wij om voor het vrijblijvend interieuradvies het volgende mee te nemen naar een eerste afspraak:

  1. Plattegrond van uw woonkamer
  2. Foto's van uw huidige interieur
  3. Foto's van de in te richten ruimte(s)
  4. Beeldmateriaal van zoveel mogelijk zaken die u houdt of al heeft uitgezocht voor uw nieuwe interieur.

Onze werkwijze

  1. Stap 1: Woonwensen in kaart brengen
  2. Stap 2: Interieur ontwerpen
  3. Stap 3: Ontwerp bespreken

In het eerste gesprek brengen we (samen met u) uw woonwensen in kaart. We definiëren uw stijl door te spreken over kleuren, materialen en merken. Hierdoor kunnen we snel bepalen welke sfeer bij u past. Nadat de woonwensen in kaart zijn gebracht, starten wij met het ontwerpen van het nieuwe interieur. In onze 3D software bouwen we uw woonruimtes na, waarna we onze ontwerpen hierop loslaten. In een tweede afspraak nemen we het ontworpen interieur door. Eventuele kleine wijzigingen kunnen we ter plekke meenemen. Hierna worden de meubels en accessoires besteld zodat u snel van uw nieuwe interieur kunt genieten!

Waarom Wiechers Wonen?

Bij Wiechers Wonen stoppen we niet bij het bepalen van een aantal nieuwe meubels. We denken graag met u mee over de gehele stijl van de ruimte(s) die u wilt aanpassen. Dit betekent dat we ook graag advies geven over accessoires, de indeling van ruimtes en wandbekleding.

Bij Wiechers Wonen kunt u een groot aantal Nederlandse kwaliteitsmerken vinden. Van Bert Plantagie en Vitra tot Leolux en Linteloo. In onze showrooms, gevestigd in Dwingeloo en Ommen, kunt u uw hart ophalen op het gebied van interieur. Deze grote showrooms bevatten een groot gedeelte van onze collectie merken en producten in diverse uitvoeringen. Inspiratie opdoen was nog nooit zo leuk!

Onze interieuradviseurs gaan graag met u in gesprek om uw woonwensen te vertalen naar een prachtig interieurontwerp. Ze geven u graag persoonlijk en eerlijk advies. Niet alleen standaard kleuren en materialen, maar ook bijzondere en verrassende keuzes delen ze graag met u. Uiteraard maakt u altijd zelf de keuze.

3D schets van uw interieur

Een nieuw interieur is vaak lastig voor te stellen. Daarom maken we bij Wiechers Wonen een 3d-schets van uw nieuwe interieur. Door deze 3D-beelden is het voor u een stuk makkelijker te zien hoe uw nieuwe interieur eruit komt te zien. Wiechers Wonen heeft zowel in Dwingeloo als in Ommen beschikking over 3D software Navigram. Hiermee maken we een 3D voorstelling van de in te richten ruimte. Op onze adviesschermen van 200 x 150 cm kunt u ons interieuradvies en interieurideeën en oplossingen alvast bekijken. Door onze grote adviesschermen komt de voorstelling extra tot leven en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst en kunnen zich inleven in uw situatie. Bekijk hier enkele voorbeelden:

Klanten vertellen

Waarom Wiechers Wonen? Hieronder leest u de reacties van onze klanten:

knirB naVop 14-07-2020 om 11:26

Gezellig winkelen, fijne ontvangst en uitstekende service. Met dank aan Bernard Schapelhouman!

murC .Rop 13-07-2020 om 12:42

de aflevering met de bijbehorende meervoudig te gebruikte verpakking was zeer zorgvuldig. Dit zelfde geldt voor de meneer die het tapijt kwam brengen.
We hebben dit wel heel anders meegemaakt, onze complimenten!

Al overtuigd? Maak nu een afspraak


Afspraak maken Neem contact op