3D roomplanner voor vrijblijvend
interieuradvies op maat
Categorieën

Roomplanner

In de woonwinkels van Wiechers Wonen vindt u een roomplanner. Wij werken al lange tijd met deze 3D software welke vele mogelijkheden biedt. Door middel van de 3D roomplanner krijgt u snel een beeld van hoe de meubelen er bij u thuis uit zullen zien. Wij kunnen elke kamer digitaliseren en met onze visuele software volledig inrichten.

Op schermen van 1,50 bij 2 meter presenteren wij onze interieuradviezen. Bekijk de verschillende 3D interieuradviezen die wij hebben mogen realiseren. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in een van onze woonwinkels en zelf de 3D roomplanner te ervaren. Voor het geven van een interieuradvies op maat is het van belang dat u de afmetingen en foto's van uw kamer bij u heeft.

Afspraak maken en wat u mee moet nemen

Wiechers Wonen was de eerste meubelzaak in Nederland, die de roomplanner heeft gekocht. Al in een vroeg stadium werd ingezien, wat voor een geweldige mogelijkheden deze 3D visuele software heeft. Op de grote schermen kunt u bijna levensgroot die nieuwe kast of bank zien in uw eigen gedigitaliseerde interieur.