Categorieën

Haal de lente in huis met de voorjaarstrends van 2023

Haal de lente in huis met de voorjaarstrends van 2023 ➤ Wiechers Wonen, interieuradviseurs in Ommen en Dwingeloo
  • ± 2 minuten

De zon begint te schijnen,de temperatuur loopt op en de vogels beginnen te fluiten. Het is weer voorjaar! Dit is een fijn moment om uw interieur een opfrisbeurt te geven. In een eerdere blog bespraken we al de interieurtrends van 2023 en in deze blog nemen we u graag mee in de voorjaarstrends.

Veel mensen zien het voorjaar als een frisse start voor hun interieur. Het opfrissen van uw interieur begint bij een voorjaarsschoonmaak, waarbij het hele huis onder handen wordt genomen. Wij nemen u graag mee in de voorjaarstrends, waarbij we de trendkleuren, prints en vormen behandelen.

Voorjaarstrend 1: maximalisme door het gebruik van kleur

Het voorjaar zorgt bij de meeste mensen voor meer energie. Dit kunt u ook doorvoeren in uw interieur. De eerste voorjaarstrend speelt in op maximalisme en het gebruiken van opvallende kleurencombinaties. Uniek kleurgebruik en prints doen wonderen voor uw interieur en brengen dat voorjaarsgevoel in huis. Voer een knalkleur door in uw interieur door middel van:

  • Accessoires in felle tinten
  • Kleurrijke (behang)prints of verfkleuren
  • Een bank, kast of dressoir in een opvallende kleur, zoals de Artifort Extens in Salmon Orange!

Artifort extens kast - voorjaardstrend meubelen 2023

Artifort Extens kast / dressoir

Florence vloerkleden voorjaarstrend 2023

Florence Broadhurst vloerkleden

Voorjaarstrend 2: pastelkleuren

Meubeltrends 2023 voorjaar

Eyye Dura Bank in poederroze

Houdt u niet van felle kleuren en opvallende prints? Pastelkleuren vallen nog steeds in de smaak en behoren dan ook tot de voorjaarstrends van 2023. Daarbij maken vergrijsde pasteltinten dit voorjaar plaats voor heldere pasteltinten. Voorbeelden van deze kleuren zijn: poederroze, helder geel en mintgroen. Combineer deze kleuren vervolgens met warme tinten en zorg daarmee voor een goede basis in uw kleurenpalet.

Voorjaarstrend 3: organische vormen

Design meubelen trends voorjaar 2023

U heeft het wellicht al voorbij zien komen: ronde en organische vormen in het interieur. Voor het voorjaar van 2023 blijven de organische vormen ook nog steeds een trend. Kies voor accessoires, een fauteuil of moderne bank in een ronde vorm om uw interieur een behaaglijk gevoel te geven. De fauteuil van Pode op de foto hierboven is een mooi voorbeeld van designmeubel met sierlijke ronde vormen en is verkrijgbaar in verschillende (pastel)kleuren.

Ontdek prachtige designmeubelen bij Wiechers Wonen

Om de kleur- en interieurtrends van dit voorjaar echt te ervaren, nodigen we u graag uit in onze showrooms in Dwingeloo en Ommen. Ontdek de laatste trends en mooiste design bankstellen, fauteuils, eettafels, eetkamerstoelen, kasten, karpetten en nog meer unieke meubelen.

Wij ontvangen u graag in onze woonwinkels. Onze interieurstylisten voorzien u graag van advies onder het genot van een kop koffie. Wij laten u graag de interieurtrends van dit voorjaar in het echt zien. Op deze manier ervaart u optimaal het zitcomfort en de stof van een bankstel, fauteuils of eetkamerstoel. Wilt u verzekerd zijn van een interieuradviseur? Plan dan een afspraak in. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.