Categorieën

Een avond gewijd aan Design en Passie!

Op vrijdag 15 maart organiseren wij een unieke lezing in samenwerking met verschillende designmerken. Meld je nu aan!
  • ± 1 minuut

Wij nodigen je graag uit voor een exclusief event op vrijdag 15 maart in onze winkel in Dwingeloo, waarbij je alles te weten komt over de evolutie van de stoel door de jaren heen.

In een interessante lezing vertelt fabrikant en stoelenverzamelaar Titus Darley over zijn passie voor stoelen. Van de Rietveldstoel op zijn kinderslaapkamer tot zijn meest recente aankoop van Teun Zwets. Zijn grenzeloze liefde voor de stoel komt tot uiting in het splinternieuwe RSGA Design Museum dat deze maand haar deuren opent in Culemborg.

Titus Darley deelt zijn verhaal over de rijke ervaring die hij heeft opgedaan in zijn bedrijf, dat nu bekende designmerken zoals Gelderland, Spectrum, Rietveld en Atelier Artiforte omvat. Deze merken staan niet alleen bekend om hun kwaliteit, maar worden ook met trots in Nederland geproduceerd. Daarnaast komt de samenwerking met ontwerpers als Jan des Bouvrie aan bod, alsook de complexiteit die komt kijken bij het uitgeven van design klassiekers.

Als drijvende kracht achter het RSGA museum neemt Titus je mee op een reis gewijd aan stoelen met unieke verhalen. Variërend van een originele Rietveldstoel gevonden in een kringloopwinkel, tot een tot nu toe onbekend ontwerp van Gelderland, afkomstig van de man die de afdeling industrieel ontwerp aan de TU Delft heeft opgericht.

Laat je inspireren op een avond vol interessante verhalen en de gepassioneerde Jazz muziek van WestEndJ. Kom langs en neem je vrienden, familie, buren en kennissen mee!

Programma:

19:00 - 20:00 Inloop met jazz band WestEndJ

20:00 - 20:05 Welkomswoord Hilbert Wiechers

20:05 - 20:45 Gastspreker Titus Darley

20:45 - 21:00 Gelegenheid voor vragen

21:00 - 22:00 Hapje en drankje met live jazz muziek van de WestEndJ.

West EndJ is een instrumentaal jazz combo. Hun muziekstijl varieert van swing en latin tot funk en fusion. Geniet van hun passie tijdens de inloop en de afsluiting.

Meld je nu aan!

Ben je benieuwd naar de verhalen van Titus Darley? Meld je dan nu aan voor het evenement via welkom@wiecherswonen.nl o.v.v. event. Je bent van harte welkom om vrienden, familie, buren of kennissen mee te nemen, laat ons even weten met hoeveel personen je komt.