Categorieën

Jelle eettafel

De Jelle eettafel van Pilat & Pilat. Één van de favorieten van Evert van den Bosch.

De Jelle eettafel van Pilat & Pilat is een prachtige tafel. Met name door het gebruik van de natuurlijke materialen die je bij dit merk vaak terug ziet komen. Het hout is behandeld met de zogenaamde houtzeep die de tafel een unieke vergrijsde uitstraling geeft. Veel andere meubels worden in de olie gezet waardoor het een bruine en wat klassiekere look krijgt. Pilat & Pilat doet dit met de houtzeep die het eigentijds maakt. Hierdoor blijven de verschillende structuren in het hout zichtbaar. Doordat elke tafel uit een andere boom wordt vervaardigd, is geen enkele tafel hetzelfde.

Deze tafel laat zich verder kenmerken door de prachtige stelten en de ellipsvorm. De ontwerpers gebruiken deze elementen zodat de mooie details van deze tafel zichtbaar zijn en blijven.

Pilat & Pilat heeft als kenmerk dat ze hun verbindingen sterk naar voren laten komen.

Het hout wordt gekapt in Bosnië waar de meubels ook gefabriceerd worden. Ik heb zelf een salontafel van Pilat & Pilat waar ik nog altijd ontzettend blij mee ben!

Meer weten over deze tafel? Kijk dan op https://www.wiecherswonen.nl/merken/pilat-en-pilat/208-pilat-en-pilat-jelle.html