Categorieën

Arie Hessels

Arie is zo iemand die een bank achterover kantelt om aan de binnenkant te kijken. Details zijn ook belangrijk als het gaat om kwaliteit. Wil je iets van het binnenwerk weten? Dan zit je uitmuntend bij hem want hij vertelt je er graag over. Arie is trots op zijn Wiechers team, heeft respect voor design-klassiekers en gaat voor de lol naar het daktentenfestival in België.

'Verwacht bij mij geen opgeklopte praat, ik hou van het eerlijke verhaal. Dat komt misschien omdat ik telg ben uit een groot gezin in Wapse. Afkomstig uit een groot gezin dus altijd iemand om te spelen en te plagen op de boerderij. Ik was handig in bouw en elektrotechniek maar hou van hout en heb alle stages in het meubelvak doorlopen, inclusief stofferen en gordijnen ophangen. Dat wilde ik niet voor de rest van mijn leven dus ging in de avonduren naar de Stichting Vakopleiding Hout & Meubileringsbedrijven. Nog steeds ben ik blij met dat besluit èn de tien voor boekhouden.

In wezen ben ik een taalmens. Het is de toon die de muziek maakt. Dat merk ik dagelijks met klanten. Ik hou van kwaliteit en dat iets lang meegaat. De Wiechers collectie dus. Noem mij een Gelderland-man. Die liefde gaat diep want zelfs voor mijn oude bank zocht ik een goed adresje, een liefhebber! Liefde heb ik ook voor reizen, kamperen met daktent, heel basic. Ik droom van rijden met een camper door Scandinavië, ooit na m'n pensioen.


Mail Arie

Werktijden van Arie

Dinsdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Donderdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Vrijdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Zaterdag
10.00 - 17.00 in Dwingeloo
Arie Hessels
Arie Hessels

Publicaties