Categorieën

Karin Blonk

Interieurontwerper Karin heeft als het ware een speciale antenne voor de smaak-, sfeer- en stijlgolflengte van klanten. Pikt ze feilloos op. Van daaruit bereikt ze samen met hen een resultaat waarover die klanten hun enthousiasme vaak niet onder stoelen of banken steken. Dat blijkt uit de reviews. Karin is blij met alle mogelijkheden die Wiechers biedt om dit te bereiken.

'De collectie van Wiechers is enorm veelzijdig. Er is een duidelijke keuze gemaakt voor een bepaald segment dat je als 'duurzaam design' zou kunnen omschrijven. Klasse vind ik dat, want het schept duidelijkheid. Geweldig om samen met de klant een plek te creëren die tegelijk functioneel, mooi èn sfeervol is. Want ook al is het interieur nieuw, het moet je niet het gevoel geven dat je in een toonzaal zit. Daarom is het zo belangrijk de juiste mix met persoonlijke spullen te maken. Die zijn vaak van emotionele waarde en moeten niet in een kamertje worden weggestopt. Zo heb ik eens voor klanten in een splinternieuw appartement de juiste link weten te leggen naar hun oude woonboerderij, het 'eigen' gemaakt. En daar blijkbaar een nieuwe verhuizing vanuit heimwee mee voorkomen! Leuk dat ze me dat lieten weten, zoiets motiveert enorm.

Na m'n opleiding bij MTS Meubel en Houtbedrijven Rotterdam heb ik 15 jaar als zelfstandig interieurontwerper gewerkt. Daarom waardeer ik het samenwerken, het fijne team collega's, hier nog extra.

Inspiratie doe ik op door heel goed te kijken, op internet en in 'real life'. In m'n vrije tijd ben ik ook graag actief, met zeilen op onze boot in Friesland bijvoorbeeld. Haren in de wind en het hoofd leegmaken. Dan is er weer alle ruimte voor creativiteit!'


Mail Karin

Werktijden van Karin zijn;

Woensdag
10.00 - 17.30 in Ommen
Vrijdag
10.00 - 17.30 in Ommen
Zaterdag
10.00 - 17.00 in Ommen
Karin Blonk
Karin Blonk

Publicaties