Categorieën

Willem Kelderman

Willem is een bevlogen interieurontwerper met een jarenlang opgebouwde kennis van materiaal en design. Waar hij ook komt en bij wie hij ook zit, er komt zeker een moment dat hij zegt: “wat je misschien ook zou kunnen doen…”. Zijn inspiratie maakt dat je met een verraste blik naar je eigen interieur kijkt.

Willem begint altijd met kijken en luisteren. Wat hoor ik de bewoners zeggen, welke visie hebben zij op wonen en welke mogelijkheden zouden daarbij kunnen passen? Goed contact met de klant is uiteraard onontbeerlijk, een interieur is persoonlijk en over smaak valt vaak niet te twisten. Willem beschouwt het als zijn persoonlijke missie om klanten te laten zien wat de mogelijkheden kunnen zijn en ze te begeleiden naar een nieuwe uitstraling van hun huis of interieur waar ze nog lang van genieten.

“Mijn visie op interieur is zichtbaar in mijn ontwerpen. Kleur en materiaal zullen altijd verrassend zijn en door een sterk lijnenspel in het interieur zal er altijd sprake zijn van rust en harmonie. Ik schroom niet om een stap buiten de gebaande paden te zetten, juist een harmonisch interieur vraagt om een professioneel gestuurde disbalans waardoor er spanning ontstaat. Deze spanning maakt een interieur persoonlijk en levendig.

Ik heb inmiddels de ervaring dat klanten van Wiechers Wonen graag geïnspireerd worden en open staan voor oplossingen die ze wellicht niet zelf bedacht hebben.
Door mijn ervaring ben ik in staat de klant een nieuw perspectief te bieden op zijn interieur. Gebruik van kleur, materiaal en licht brengen de ruwe lijnen tot stand die vervolgens naar oplossingen leiden. Oplossingen die de klant wellicht niet zou hebben bedacht, maar welke hij wel ervaart als in harmonie met de eigen visie op wonen.”


Mail Willem

Werktijden van Willem

Dinsdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Woensdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Donderdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Zaterdag
10.00 - 17.00 in Dwingeloo
Willem Kelderman
Willem Kelderman

Publicaties