Patricia aan het Rot

Perfectionist Patricia is geschoold bij de Stichting Hout & Meubileringsbedrijven en sinds 2003 actief in het interieurvak. Als ervaren interieuradviseur bij Wiechers geeft ze advies zoals ze dat zelf als klant ook graag zou krijgen: alert, pienter en persoonlijk. Met rijkelijk stylingtalent maar de smaak van de klant voorop.

'Dat creatieve, het stylen, zit me in het bloed en dat valt kennelijk op. Zo ben ik al jaren niet de 'luizenmoeder' maar de 'stylingmoeder' op de school van m'n twee dochters. Elk jaar een pakkend thema uitbeelden op de Koningsdagwagen. Ik geniet ervan. Qua werk begon het met vorm, kleur en geur, want van huis uit ben ik bloemist. Dat overlapt meer dan je denkt! Ook bij binnenhuisarchitectuur kreeg ik kunstgeschiedenis en kleurenleer.

Als medewerker bij Wiechers ben ik blij met de collegialiteit, het teamgevoel. Alles voor elkaar over te hebben. Hier krijg je ook de ruimte om tijd te nemen voor de klant, te investeren. Top, want ik vind persoonlijke aandacht erg belangrijk. Al is het verleidelijk, het zijn niet de trends waar het om draait, maar de smaak van de klant, die wil ik vertalen. Én de beste structuur erin aanbrengen. Ben een perfectionist hè!'


Mail Patricia

Werktijden van Patricia

Dinsdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Vrijdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Zaterdag
10.00 - 17.00 in Dwingeloo
Patricia aan het Rot
Patricia aan het Rot

Publicaties