Categorieën

Frederike Barelds

Frederike houdt niet van grootschalige woonboulevards en vindt de locaties van Wiechers daarom subliem. Een omgeving draagt immers bij aan de beleving binnen! En binnen bij Wiechers is de styling van haar hand. Als interieurontwerper en -adviseur begeleidt ze ook totaalinrichtingen bij particulieren en bedrijven. Met hun wensen en haar ideeën creëert ze het perfecte plaatje en laat dat zien in een verbluffende 3-d presentatie. Compleet onderbouwd, zodat je alle keuzes meteen snapt.

'Er is zoveel om op te letten. Mijn hoofd bruist van de ideeën bij het maken van zo'n plan. Voor de klant is het vaak lastig overzicht te krijgen. Daarom luister ik eerst goed naar het totale verhaal en ga dan planmatig aan de slag. Ik fungeer daarbij ook als een filter, want de keuzehoeveelheid kan overweldigend zijn. We hebben bijvoorbeeld de inrichting gedaan van de foyer van De Kolk in Assen, de bioscoop en de bibliotheek. Elke dag hier brengt wel een verrassing. Vandaar m'n keus voor Wiechers. Bij een interieurarchitectenbureau zit je toch tachtig procent van de tijd op kantoor. Daar liep ik stage na de interieuropleiding bij het Deltion College en de Jan des Bouvrie Academie.

Ik ben altijd heel benieuwd naar de vraag, het verhaal van een klant. Soms hebben mensen alleen bevestiging nodig maar meestal meer. Dan start een boeiend, creatief proces waar ik dolgraag bij help.


Mail Frederike

Werktijden van Frederike

Dinsdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Vrijdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Zaterdag
10.00 - 17.00 in Dwingeloo
Frederike Barelds
Frederike Barelds