Categorieën

Bernard Schapelhouman

Bernard is zeg maar 'type ideale schoonzoon'. Niet van principieel geneuzel, wel open, opgewekt en ontzettend goed in luisteren. Perfect voor de dubbelfunctie 'Sales & Service'. Grote kans dat hij je de chicste oplossing of 't geschiktste advies bezorgt. Ook als het een klacht betreft. Een 'wow'-effect ervaart Bernard dagelijks bij Wiechers. Zonder kapsones en al vele jaren.

'Zeg nou zelf, dit is toch één van de mooiste woonwinkels van Nederland? De combi van hele hoge kwaliteit en grote gastvrijheid is vrij uniek. Dat geeft me professionele trots en blijheid. Geen dag is hier hetzelfde, want elk mens is uniek. Die authenticiteit zoek ik op en zorg er daarom voor dat mensen makkelijk met mij kunnen communiceren. Ik ben hier enorm op mijn plek. Altijd al fan geweest van het merk 'Gelderland' maar ook van het nieuwste 'Design on Stock'. Op een drukke dag leg ik wel zo'n elf kilometer af in de zaak. Met plezier.

Aanvankelijk koos ik voor een andere sector, de MMO commerciële richting. Een kantoorbaan bleek echter niets voor mij. Na drie jaar elke dag hetzelfde doen, want daar kwam het op neer, stapte ik over naar Wiechers en stortte me van de weeromstuit in praktijkopleidingen. Alle kennis van het bedrijf komt me nu goed van pas bij klantenservice. Klachten krijgen is nooit leuk maar ze naar tevredenheid oplossen wèl! Dat is een enorm belangrijk onderdeel van klantenservice waar ik me volledig voor inzet. In mijn vrije tijd doe ik dat voor mountainbiken, een passie van mijn dochter en mij.


Mail Bernard

Werktijden van Bernard

Dinsdag
10.00 - 17.00 in Dwingeloo
Woensdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Donderdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Vrijdag
10.00 - 17.30 in Dwingeloo
Zaterdag
10.00 - 17.00 in Dwingeloo
Bernard Schapelhouman
Bernard Schapelhouman