Pilat&Pilat Jelle eetkamertafel

De Jelle van Pilat&Pilat is een riante ovale eetkamertafel. De Jelle is een heerlijke tafel voor in de eetkamer maar laat zich ook goed plaatsen in de vergaderruimte. De ronde vormen van de tafel geven een zachte uitstraling welke in contrast staan met de vierkante grove poten. De Jelle is verkrijgbaar in het eiken, iepen, esdoorn, kersen en walnoot afgewerkt met zeep of in olie.

De Jelle is ontworpen door Gjalt Pilat. Pilat&Pilat levert ook maatwerk.

Productinfo aanvragen

U kunt Pilat&Pilat Jelle eetkamertafel toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Pilat&Pilat Jelle eetkamertafel in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

De Jelle eettafel van Pilat & Pilat. Één van de favorieten van Evert van den Bosch. De Jelle eettafel van Pilat & Pilat is een prachtige tafel. Met name door het gebruik van de natuurlijke materialen die je bij dit merk vaak terug ziet komen. Het hout is behandeld met de zogenaamde houtzeep die de tafel een unieke vergrijsde uitstraling geeft. Veel andere meubels worden in de olie gezet waardoor het een bruine en wat klassiekere look krijgt. Pilat & Pilat doet dit met de houtzeep die het eigentijds maakt. Hierdoor blijven de verschillende structuren in het hout zichtbaar. Doordat elke tafel uit een andere boom wordt vervaardigd, is geen enkele tafel hetzelfde. Deze tafel laat zich verder kenmerken door de prachtige stelten en de ellipsvorm. De ontwerpers gebruiken deze elementen zodat de mooie details van deze tafel zichtbaar zijn en blijven. Pilat & Pilat heeft als kenmerk dat ze hun verbindingen sterk naar voren laten komen. Het hout wordt gekapt in Bosnië waar de meubels ook gefabriceerd worden. Ik heb zelf een salontafel van Pilat & Pilat waar ik nog altijd ontzettend blij mee ben!