Categorieën

Dura Lounge van EYYE: prachtige balans tussen strakke lijnen en subtiele rondingen.

Karin Blonk over de Dura Lounge Eyye.

Voor liefhebbers van veelzijdigheid en keuzevrijheid is de Dura Lounge van EYYE een ware vondst. Karin Blonk, met haar oog voor detail en waardering voor aanpasbaarheid, is gecharmeerd van de talrijke opties die deze bank biedt. Een rijke selectie aan elementen en stoffen zorgt ervoor dat elke Dura Lounge van EYYE uniek is en perfect aansluit bij individuele smaken.

Het design is een prachtige balans tussen strakke lijnen en subtiele rondingen. De losse rugkussens, met hun kenmerkende tussenruimte, dragen bij aan een uniek en modern uiterlijk, terwijl ze tevens ongeëvenaard zitcomfort bieden.

De zitting van de Dura Lounge is stevig, terwijl de rugleuning juist soepelheid biedt. Een bijzondere toevoeging is het armblok, een losse armleuning die overal op de bank geplaatst kan worden. Vooral voor een hoekbank, waar een armleuning vaak ontbreekt, is dit een uitkomst.

Tot slot, als kers op de taart, is EYYE een trots Nederlands merk. Hun producten, waaronder de Dura Lounge, worden met vakmanschap in Nederland vervaardigd. Een perfecte combinatie van stijl, comfort en lokale productie, de Dura Lounge van EYYE is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een bank die zowel elegant als functioneel is.

Karin Blonk

meer van Karin Blonk

Publicaties

Publicaties