Categorieën

Nieuw bij Wiechers Wonen: dealerschap Studio Pastoe

Wiechers Wonen is officieel Studio Pastoe dealer. Lees hier meer over dit dealerschap en ontdek onze prachtige Pastoe collectie!

Wiechers Wonen is officieel Studio Pastoe dealer. De unieke design meubelen van Studio Pastoe zijn bij slechts zeven bedrijven in Nederland te bewonderen, waarvan de woonwinkels van Wiechers Wonen in Dwingeloo en Ommen er twee zijn. De Pastoe collectie bestaat uit meubels met eigenzinnige elementen die in verschillende houtsoorten worden uitgedrukt. Bent u benieuwd? Lees hier meer over Pastoe en het dealerschap!

Over design interieurmerk Pastoe

Pastoe is een Nederlands bedrijf dat in 1913 is opgericht door Frits Loeb. De kracht van Pastoe zijn tijdloze meubels die duurzaamheid vinden in hun materiaal en vormgeving. Zo wordt er nooit een nieuwe collectie gelanceerd, maar vernieuwt Pastoe haar bestaande collecties met varianten op de Pastoe Vision, Matrix en de L-serie.

De adviseurs van Wiechers Wonen zijn de volledige Pastoe universiteit doorlopen

Rudy Stroink van Pastoe: “Pastoe maakt als meer dan 100 jaar kasten. Elke kast is een uniek project. Dat komt omdat u bij Pastoe uw eigen kast mag ontwerpen. Zie het als een korte cursus interieur ontwerp. De grootte van de kast, de kleuren, of je laden of deuren wilt, dat bepaalt u helemaal zelf. En dat doet u met deskundig advies van het team van Wiechers. Dat zijn top Pastoe adviseurs. Ze kennen de vele mogelijkheden van Pastoe. Wiechers Wonen Dwingeloo is een 'Studio Pastoe' en dat betekent dat ze de volledige Pastoe universiteit zijn doorgelopen. En zo’n kast samenstellen dat kan niet iedereen. Met hulp van de interieuradviseurs van Wiechers Wonen vermindert u keuzestress. Stapje voor stapje komt u tot de compositie die helemaal van u is en een beetje van Wiechers Wonen”.

Wat betekent de Studio Pastoe dealerschap voor Wiechers Wonen?

Met extra trainingen van Pastoe vergaren de medewerkers van Wiechers Wonen nóg meer kennis over de collecties van Studio Pastoe. Voor onze klanten betekent dit dat er een uitgebreid assortiment Pastoe meubelen in onze woonwinkels in Dwingeloo en Ommen te vinden is. Bijvoorbeeld meubelen zoals het Pastoe Vision opbergsysteem, de Pastoe Amsterdammer en de Pastoe Landscape kast. Daarnaast kunnen we u hierdoor nog beter adviseren over de prachtige meubels van dit designmerk.

Dutch Design klassiekers van Pastoe

Een van de meest bekende meubelstukken van Pastoe is de rolluikkast: de Pastoe A'dammer. Deze kast werd in 1978 ontworpen door Aldo van den Nieuwelaar en is nog steeds een echte Dutch Design klassieker. Tegenwoordig is het mogelijk om de binnenkant van de kast een andere kleur te geven dan buitenkant. De bekende kast heeft inmiddels vele prestigieuze prijzen gewonnen en is te bewonderen in verschillende musea, in de woonwinkels van Wiechers Wonen en in vele huishoudens in Nederland en landen daarbuiten. Wilt u meer design klassiekers van Pastoe ontdekken? Bekijk ze in onze woonwinkels!

Interieuradvies over Pastoe?

Wilt u graag meer weten over de Studio Pastoe meubelen of ons dealerschap? U bent van harte welkom in de showrooms van onze woonwinkels. Dwingeloo heeft een PastoeStudio, maar ook Ommen heeft een zeer uitgebreide collectie van Pastoe staan.