Pastoe Amsterdammer kast

Met de geribbelde roldeur is de A'dammer een Dutch Design klassieker. Tegenwoordig kun je de binnenkant van de kast een andere kleur geven dan de buitenkant. In 2016 heeft Pastoe de kast 90 graden gedraaid en op een stalen frame gezet, de A'dammer Twist.

De A'dammer is zowel een praktische opbergkast als een design statement in 16 verschillende maten en 30 verschillende kleuren.

Als je eenmaal aan de A'dammer begint, is dat voor een hele lange tijd. Soms moeten er onderdelen vervangen worden,of planken toegevoegd, maar hij vindt steeds weer een nuttige plek in huis. De rolluiken kunnen vervangen worden, of een andere kleur gegeven. Het is een goed voorbeeld van een kast die tijdloos blijft.

De Amsterdammer van Pastoe wordt al sinds 1978 gemaakt door Pastoe. Het is een ontwerp van Aldo van de Nieuwelaar. De kast heeft vele prestigieuze prijzen gewonnen en kan in diverse musea bewonderd worden.

Productinfo aanvragen

U kunt Pastoe Amsterdammer kast toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Pastoe Amsterdammer kast in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

Pastoe: sinds 1913!