Pastoe Vision kast

Een vervolg op de oude Pastoe kubus is deze kasten serie Vision. Een driedimensionaal opbergsysteem, waarmee door het volledige verstek en de greeploze fronten composities van lijnen, vlakken, volumes en kleuren kunnen worden gerealiseerd. De Pastoe Vision kast rompen kunnen worden ingedeeld met deuren, laden of kleppen die openen en sluiten door middel van een druksysteem en kunnen direct aan de wand worden bevestigd. De mogelijkheden in compositie zijn bijna onbeperkt!

U kunt de Pastoe Vision ophangen, maar ook op poten plaatsen. Wilt u de mogelijkheden van dit systeem zien? Klik dan op de link hieronder.

Klik hier voor de mogelijkheden van het Pastoe Vision kasten systeem

Productinfo aanvragen

U kunt Pastoe Vision kast toevoegen aan uw favorieten.


Bezoek onze woonwinkels!

Is het de moeite om de winkels van Wiechers Wonen te bezoeken? Bekijk dan de video van onze inspirerende winkel.
Wilt u de Pastoe Vision kast in Dwingeloo/Ommen bekijken? Bel dan even voor de zekerheid of het model er nog staat.

bezichtiging plannen

Bekijk openingstijden

Dwingeloo
Bekijk onze openingstijden
Ommen
Bekijk onze openingstijden

Jouw stijl, ons advies

De Pastoe Vision heeft een bijzonder strakke vormgeving. Daarnaast is alles in verstek afgewerkt wat ervoor zorgt dat er nauwelijks meer naden zichtbaar zijn. Prachtig om te zien dus! Doordat hij zowel hangend als staand geleverd kan worden in verschillende breedtes, dieptes en afmetingen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! Prachtige simpele maar strakke kast die ook bij mij in huis hangt.