Categorieën

Haal de zomer in huis met de kleurrijke design meubelen van Leolux!

Kan uw interieur wel een boost gebruiken? Haal de zomer in huis met de kleurrijke design meubelen van Leolux! Bekijk het gevarieerde aanbod bij Wiechers Wonen.

pibm9gemYQ7K7162mSI9zXsInDYS50qI4d2KG302al6e3_A9bB8bWKJwfIxJxLrxa2LiNm3L9VvG_O0lNPTpZmvew6k8bhz01EIx-HvlN_DmaUwaZmQoXgDYSFKGhMBgbAr6HZ7p

Met de zomer voor de deur biedt de lente een uitgelezen kans om een frisse wind door uw interieur te laten waaien. Geef uw inrichting een oppepper met de kleurrijke design meubelen van Leolux. Zo vrolijkt u uw huis op, en zit u elk seizoen goed! Wij lichten graag een tipje van de Leolux sluier op. Kijkt u mee?

Maak uw interieur klaar voor de zomer met een Leolux design meubelstuk

Leolux is een design meubelmerk met de focus op zitmeubelen en salontafels en eetkamerstoelen. Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod heeft Leolux voor ieder wat wils. Van design klassiekers tot een duurzame design collectie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Het tijdloze en groene design is echter niet het enige waar Leolux in uitblinkt. Ook qua eyecatchers springt het merk eruit.

Met een kleine aanpassing een zomers interieur: de Leolux Amulet poef

Neem de Leolux Amulet poef uit de serie van Edward van Vliet. De Amulet poef verrijkt uw interieur door de bijzondere vormgeving. Zo is de Amulet afgerond met facetten en een siersteek. Daarnaast zijn de verticale naden opengewerkt, waardoor u optioneel kunt kiezen voor een binnenstof die qua kleur afsteekt tegen de rest van de bekleding. Deze poef is bovendien multifunctioneel en kan als extra zitplek én als bijzettafel dienen. Met de Amulet poef haalt u daarmee een comfortabel en onmisbaar design meubel in huis, ideaal voor een zomers interieur!

o0-Ll4YLGmqhEXsrlQc74wgPSpAtp8sHKmh2-rcwWexnpF2DeYHJmd8hUNEOrPsmoChnD22Hu8qyobSXoBWF1PT_JhGBRgRThVnjK6Hbl3I_b6RveCXwykOD26qtcWbih_dMigDm

Neem uw zomerse interieur mee naar buiten

Bent u op zoek naar een zomers bijzettafeltje? De Leolux Portello bijzettafel of de Leolux Griffo bijzettafel zijn prachtige opties. Verrassend licht, verfijnd en praktisch, zowel in hun ontwerp als hun uitvoering. Beide bijzettafels zijn namelijk voorzien van een onzichtbare handgreep, verstopt onder het blad. Zo zijn de tafels makkelijk te verplaatsen en kunt u comfortabel genieten waar u maar wilt.

cAbaWjsaiONYsFMzbFJRoS9IazzaAR-Mw6EhT5qsnZWoWdgsUjX6Rplc1FD3zlBFwZU9Sg47gjcgpCxW06C_lAYXSHjIuk84woyy13c7ueMw_9L1-KPO38aZ2ZCSbXCvA831XThB

Breng de zomer in uw interieur met een Leolux bank

Maak uw interieur klaar voor de zomer met de bankencollectie van Leolux! De vele gezichten van Leolux uiten zich ook in de verscheidenheid aan type banken. De zomer is een mooi moment om frisse tinten en fellere kleuren uit te proberen in uw inrichting. Denk bijvoorbeeld aan de koninklijke Leolux Rego bank in glanzend oker of de evenals mooi afgeronde Leolux Gynko bank in robijnrood. Voor de echte durfals is de opvallende Leolux Kikko fauteuil een reden om uit de winterschulp te kruipen. Laat u inspireren door de verhalen achter de banken en ontdek het volledige assortiment van Leolux.

r5tc7780n7CiKxiPS_fidGEoixgQRwJmmsGfmFJJOTwkK2HRWMEQldOLQVALWkU98xQBi5uorLCgoJwJGVyCppZVWnhHKGnByUmTY71sDaN-M-Ks-oV5e2t0CA4_svS3Oy7o743L

Zomer decoratie in huis met een Leolux karpet

Bent u tevreden met uw bank, maar wilt u toch een nieuw geheel creëren door een kleine aanpassing in uw inrichting te maken? Denk dan eens aan een tapijt of karpet, zoals het Leolux Girisha karpet! Dit karpet wordt uitgevoerd in een rechthoekige of een ronde vorm, binnen de kleuren thema’s Red, Blue en Yellow. Met de kleurdetails en de subtiele geometrische uitlijning van het karpet maakt het Girisha karpet uw interieur op een simpele manier zomerklaar!

5_W6RYhPNjrSQu4MNcnm6Qukz_qnXibqOLJ6bo36cNtLd7dawYzigc3gHedmf-MVQpqbr2tW5loTh3bn47FlNHB63ZWxCt9Q5YgOFw0LGZGMKXRyuEFNEPyAN4nMQr0pL7HsBsXN

Wilt u meer zien van onze Leolux collectie?

Bent u benieuwd naar het Wiechers Wonen aanbod van Leolux design meubelen? Bekijk de hele collectie van Leolux. Wilt u toch liever professionele hulp? De Wiechers Wonen interieurspecialisten helpen u graag met een persoonlijk interieuradvies! Neem contact met ons of maak gelijk een afspraak.