Categorieën

Interieuradvies Sneek

Woont u in Sneek en bent u op zoek naar interieuradvies? Wiechers Wonen helpt u graag met een volledig stijladvies voor uw woning. Wij denken met u mee wat betreft het gebruik van materialen, nieuwe banken of tafels, de ruimte-indeling én het gebruik van uw huidige meubelen. Ontdek ons grote aanbod aan design meubel merken, onze uitgebreide collecties en ons team van woonstylisten!


Professioneel interieuradvies voor uw woning in Sneek en omstreken

Bij Wiechers Wonen komen uw woonwensen op één. Onze interieurspecialisten nemen uw persoonlijke voorkeuren mee in het ontwerp en integreren nieuwe design meubelen in uw bestaande inrichting. Met onze 3D-software bootsen we uw woonruimtes vervolgens na, om u een realistisch beeld van uw nieuwe interieur te geven! Onderstaand vindt u een uitgewerkt voorbeeld van een interieuradvies in Sneek.

Wilt u interieuradvies voor uw woonruimtes in Sneek, Friesland?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Voor woonadvies in de noordelijke provincies en steden zoals Sneek is de ligging van onze woonwinkel in Dwingeloo het meest optimaal. Onze interieurspecialisten staan klaar om u te voorzien van het woonadvies van uw dromen! Ontdek een schitterend assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken in onze showrooms.

Bent u op zoek naar interieuradvies voor uw woning in Sneek? Neem voor meer informatie contact met ons op!


meer van 3D Interieuradvies

Publicaties

Publicaties