Categorieën

Interieuradvies Kampen

Woont u in Kampen en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen kunt u terecht voor een compleet woonadvies. Wij denken met u mee over de materialen, het meubel gebruik en de indeling van uw woonruimtes. Bovendien zorgen we dat uw nieuwe meubelen passen bij uw huidige meubelen. We nodigen u van harte uit om onze verschillende design merken en collecties te ontdekken!


Uw woning in Kampen anders inrichten? Maak een interieuradvies afspraak

Bij Wiechers Wonen zetten wij uw woonwensen op één. Onze interieurspecialisten verrassen u met de meest prachtige items, passend bij uw woning en met uw persoonlijke smaak in het achterhoofd. In onze 3D-software bootsen we uw woonruimtes na, om u zo een levensecht beeld van het interieur met uw nieuwe meubels te laten zien. Zie onderstaand een uitgewerkt voorbeeld van een interieuradvies in Kampen.

Bent u op zoek naar interieuradvies in Kampen, Overijssel?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Kampen ligt ten oosten van Zwolle en daarmee is de afstand tot onze beide woonwinkels ongeveer gelijk. Ons team van woonspecialisten voorzien u graag van het interieuradvies van uw dromen! In onze showrooms ontdekt u een prachtig assortiment aan Nederlandse en buitenlandse designmerken.

Wilt u meer weten over interieuradvies voor uw woning in Kampen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!


meer van 3D Interieuradvies

Publicaties

Publicaties