Categorieën

Interieuradvies Almelo

Woont u in Almelo en bent u op zoek naar interieuradvies? Bij Wiechers Wonen vindt u een woonadvies van a tot z. Van het materiaalgebruik, de indeling van uw woonruimtes en nieuwe design meubelen tot de combinatie met uw huidige meubelen. Wij nodigen u uit om u te laten inspireren door onze variatie aan collecties, design meubel merken en ons team van woonstylisten!


Woonadvies voor uw interieur in Almelo

Bij Wiechers Wonen vinden we het belangrijk dat uw woonwensen centraal staan in het interieuradvies. Daarom luisteren we naar uw persoonlijke voorkeur en gaan we op zoek naar de juiste combinatie met uw bestaande meubelen van uw woning in Almelo. Met onze speciale 3D-software bouwen we vervolgens uw woonruimtes na. Hiermee krijgt u een inkijkje in uw toekomstige inrichting! Zie onderstaand een voorbeeld van ons interieuradvies in Almelo.

Bent u toe aan een stylingadvies van uw woning in Almelo?

Wiechers Wonen heeft een vestiging in Dwingeloo en een vestiging in Ommen. Vanwege de centrale ligging van Almelo in de provincie Overijssel, is onze woonwinkel in Ommen de meest logische keuze. Iedere week staat ons team van interieurspecialisten paraat om u te voorzien van het woonadvies van uw dromen! Wilt u liever eerst inspiratie opdoen? Doe dan eerst online wooninspiratie op en ontdek online ons schitterende assortiment.

Wilt u meer weten over interieuradvies voor uw woning in Almelo? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!


meer van 3D Interieuradvies

Publicaties

Publicaties