Categorieën

Dit zijn de drie populairste meubelen van Pastoe

Het design meubelmerk Pastoe bestaat al sinds 1913 en dat is niet zonder reden. Met eigenzinnige modellen, tijdloze kleuren en gebruik van verschillende houtsoorten zijn de opbergsystemen van Pastoe een aanwinst voor ieder interieur. Niet zo gek dus dat we de drie populairste meubelen in het zonnetje zetten.

Populair Pastoe meubel: de Vision kast

De Pastoe Vision kast is een knap staaltje design op het gebied van kastsystemen. Het opbergsysteem kan oneindig gecombineerd worden. Of het nu gaat om kleuren, materialen, formaat of hoe u de kasten moet plaatsen; met Pastoe Vision kunt u alle kanten op. Het strakke en simpele design laat nauwelijks naden zien en beschikt over greeploze fronten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees hier meer over Pastoe Vision.

De mooiste Pastoe meubels koop je in de regio Zwolle bij Wiechers Wonen

Populair Pastoe meubel: de Landscape kast

Met de Pastoe Landscape kast kiest u voor een speels model. Dit komt door de afwisselingen in onderdelen. U kunt er namelijk wederom voor kiezen om de kast zelf samen te stellen. Het enige wat vaststaat is de kenmerkende vlakke bovenkant van de Pastoe Landscape. Naast de indeling heeft u zelf de keuze tussen een hangend of staand systeem. Verder kunt u de Pastoe Landscape gebruiken als TV-meubel, dressoir of opbergkast.

Bent u nieuwsgierig naar alle variaties? U leest hier meer over Pastoe Landscape.

Pastoe meubelen koop je in Drenthe bij Wiechers Wonen

Populair Pastoe meubel: Pastoe Amsterdammer kast

De naam geeft het al een beetje weg, maar de Pastoe Amsterdammer kast is een echte Dutch Design Klassieker. De kast heeft vele prijzen op zijn naam staan. Het eerste ontwerp komt uit 1978. Vele varianten van de Pastoe Amsterdammer staan dan ook met goede reden in diverse musea. Het Pastoe meubel is niet alleen een blikvanger in uw interieur. Het opbergsysteem heeft ook veel praktische voordelen door de geribbelde roldeur.

Één ding is zeker: de Pastoe Amsterdammer kast mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. Bent u benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder verder op de pagina van Pastoe Amsterdammer.

Pastoe meubelen van Wiechers Wonen

Pastoe meubelen bij Wiechers Wonen

Wiechers Wonen is sinds 2021 trotse dealer van Studio Pastoe. Het design meubelmerk is bij slechts zeven bedrijven te bewonderen, waaronder bij Wiechers Wonen. Wilt u meer weten over de meubelen van Pastoe? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij één van onze locaties.