Categorieën

Deze vier fauteuils zijn designklassiekers die u niet over het hoofd mag zien

Het klinkt u vast bekend in de oren. Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe fauteuil komt u er al gauw achter dat fauteuils in allerlei vormen en maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn er een paar tijdloze designklassiekers die perfect passen in veel interieurs. Wij vertellen u daarom graag meer over deze fauteuils die echte design klassiekers zijn.

Design klassieker: Montis Loge

De Montis Loge biedt het absolute comfort voor iedereen die ervan houdt om diep onderuit te zitten. Het design van de fauteuil is sportief en klassiek. Daarnaast is de fauteuil vooral zeer geschikt voor lange mensen doordat de uiterlijke vorm laag en diep is, in tegenstelling tot de ondiepe zitting van de stoel.

Echte design klassiekers Fauteuils kopen in de regio Zwolle

Design klassieker: Gelderland 5770

De Gelderland 5770 is een designklassieker die niet in het rijtje met fauteuils mag ontbreken. Deze elegante stoel is niet alleen op esthetisch vlak een schot in de roos, want door de diepe zit en het gebogen frame zit hij ook heerlijk. “Een meubel moet in de eerste plaats de mens dienen, het moet comfortabel zijn en u moet zich er lekker in voelen”, aldus ontwerper Jan des Bouvrie. Iets wat bij de 5770 fauteuil zeker is waargemaakt.

Design klassieker: Artifort F500

Dit knap staaltje design dat ontworpen is door Geoffrey Harcourt, is een fauteuil die tevens door ons is uitgeroepen tot een echte design klassieker. De ontwerper van deze stoel heeft zich laten inspireren door zijn vriendin die zich met regelmaat opkrulde in kleermakerszit. De Artifort F500 is dan ook geboren uit inspiratie voor vrouwelijke vormen. Dit is vervolgens vertaald naar een draaifauteuil met een hoog zitcomfort. Daarnaast heeft de stoel een futuristisch en tegelijkertijd nostalgisch uiterlijk. Een designklassieker die dus niet in deze rij fauteuils mag ontbreken.


Design klassieker: Leolux Volare

Fauteuils design klassiekers in Drenthe

De hekkensluiter van deze design klassiekers is de Leolux Volare. Deze fauteuil heeft een minimalistisch en industrieel uiterlijk dat gecombineerd is met veel bewegingsvrijheid. Ontwerper Jan Armgardt heeft de Volare in 1998 ontworpen, maar de fauteuil is nog altijd populair. Bent u op zoek naar het totaalplaatje? Naast de fauteuil is deze designklassieker van Leolux uit te breiden met een bijpassende bank en poefs die in verschillende kleuren en stoffen leverbaar zijn.

Meer fauteuils in ons assortiment

Wilt u naast deze designklassiekers nog meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe fauteuil? Of bent u juist op zoek naar meer designklassiekers? Uiteraard bent u welkom in onze woonwinkels in Ommen en Dwingeloo. Tevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen op uw zoektocht naar de perfecte fauteuil.