Categorieën

Met Oktober Woonmaand voorbereid op het nieuwe seizoen

De warme zomermaanden zijn achter de rug. Dit betekent dat we naar het najaar toe gaan en we weer lekker veel thuis zijn. Oktober is dan ook niet voor niets dé woonmaand. Het is de uitgelezen maand om aandacht te besteden aan uw interieur.

Oktober woonmaand is een periode vol wooninspiratie

Tijdens de oktober woonmaand staat wonen centraal. Na een periode met warm weer waarin we graag veel buiten zijn, zitten we weer veel binnen. Oktober is dan ook de perfecte tijd van het jaar om uw huis voor te bereiden op de herfst en wintermaanden. Er zijn veel interieurbeurzen georganiseerd waar aandacht wordt besteed aan trends en inspiratie. Uiteraard is dit ook de uitgelezen kans om bij Wiechers Wonen extra inspiratie op te doen.

Uitgelichte woontrends tijdens oktober woonmaand

Elk jaar in oktober worden er nieuwe woontrends gepresenteerd. Op deze manier kunt u namelijk uw interieur direct afstemmen op interieurtrends van dit moment. Om het u wat gemakkelijker te maken, hebben we een aantal trends op een rijtje gezet.

Exclusieve meubels koop je ook tijdens de oktober woonmaand bij Wiechers Wonen

Oktober woonmaand trend: licht hout

Het gebruik van lichte houtsoorten is een populaire trend. Deze houtsoorten worden vaak gebruikt in klassieke en authentieke interieurs met een scandinavische woonstijl. Daarnaast doen de lichte houtsoorten ook hun intrede in moderne interieurs. De lichte houtsoort kan eindeloos worden toegepast in bijvoorbeeld tafels of tv-meubels. Licht hout wordt ook steeds meer toegepast in vloeren.

Exclusieve meubelen koop je tijdens de Oktober Woonmaand op wiecherswonen.nl

Oktober woonmaand trend: natuurlijke accenten

De natuur staat steeds meer centraal in interieuren. Tegenwoordig staan er niet alleen planten in de woonkamer, maar ook in de badkamer, slaapkamer en keuken. Het gebruik van organische vormen vult deze trend aan. Ronde tafels en banken met ronde hoeken zijn dan ook niet meer weg te denken uit woonwinkels.

Oktober woonmaand bij Wiechers Wonen

Wilt u meer trends ontdekken? Of uw interieur direct aanpassen aan de winterperiode? Bij Wiechers Wonen staan we klaar om u verder te helpen. Kom langs in één van onze woonwinkels en laat u inspireren. Onze interieuradviseurs denken graag met u mee.